UTA Academie

UTA a pus mâna pe portarul titular al naționalei Under 17: Opric întărește formația lui Gaica și Ungur





Echipa fanion a Aradului s-a preocupat mult și de schimbul de mâine în această pauză competițională. Răzvan Ivan (18 ani) a fos transferat de la Unirea Alba Iulia și e variantă certă de junior în Liga 2-a în special din vară încolo, dar câteva piese interesante au ajuns și la echipa de juniori mari, formată pe scheletul grupei de 2001.

Primul transfer a fost cel al lui  Alex Oroian, un mijlocaș ofensiv care a mai evoluat la Interstar Sibiu, Arsenal și DAC Dunajska Streda. Apoi, a urmat Ovidiu Truță, o „aripă” stânga/dreapta de la CS Zlatna, pentru ca în aceste zile formația arădeană să oficializeze mutarea lui Raul Opric (foto, primul din dreapta sus). Acesta este titularul postului de portar al naționalei Under 17, pregătită de Daniel Mogoșanu, cu care a și participat la un stagiu de pregătire în Spania zilele trecute. Goal-keeperul este născut la Hațeg, dar a evoluat la CFR Simeria până acum câteva zile, când UTA i-a achitat grila de formare și i-a oferit un contract bun pentru acest punct al carierei sale. E fiul lui Marius Opric, fost antrenor la FC Hunedoara sau Metalurgistul Cugir. De menționat ar mai fi că Truță și Opric sunt impresariați de Bogdan Apostu, prin Fusion Group Agency.

Dar, achizițiile nu  se vor opri aici și asta pentru că utiștii mai sunt în discuții avansate cu LPS Bihorul Oradea și CSU Craiova pentru transferul a doi fotbaliști.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button