UTA Arad

Arbitrează UTA promovarea în Liga 1? „Ne dorim să încurcăm și să câștigăm cu orice echipă!” Clubul vinde abonamente la 100 de lei bucata





Exceptând un scenariu science fiction, „Bătrâna Doamnă” va rămâne până la finele actualei stagiuni de Liga 2-a în afara luptei pentru promovare. În schimb, „roș-albii” au șanse bune să arbitreze lupta la vârful clasamentului. Transferurile au fost țintite din rândul fotbaliștilor care au confirmat inclusiv la nivelul primei ligi, iar UTA nu mai pleacă cu șansa a doua în fața adversarilor cu pretenții de podium.

De altfel, chiar Cristian Păcurar vorbește pe șleau despre intențiile formației arădene. „Ne dorim să fim un arbitru la promovare, pentru simplul fapt că vom încerca să învingem fiecare echipă în acest mini-retur. Vrem să ne batem de la egal la egal cu cei mari, chiar dacă și anul trecut am făcut asta, cu excepția meciului dezastruos cu U. Cluj. Ne dorim să încurcăm pe oricine și să câștigăm cu orice echipă. Și jucătorii care au venit în această iarnă la UTA vor același lucru, vor să demonstreze cine sunt și ceea ce pot. Treaba noastră, a antrenorilor, este să-i punem în situația de a da randamentul maxim ca echipă. Trebuie ca în acest retur să avem răbdare și să lucrăm la factorul omogenitate, pentru a construi o echipă în vederea sezonului următor. Dar, repet, evident că ne dorim să obținem maximum din fiecare meci în acest mini-retur, dar să și avem un joc solid, bazat pe maturitate și pe o dinamică, atât în apărare, cât și în atac, care să ne dea o siguranță pentru ceea ce urmează mai ales din vară încolo”, a menționat antrenorul secund al utiștilor.

Tehnicianul a comentat pe scurt și evoluția pieței de transferuri în eșalonul secund în pauza competițională. „Am impresia că echipele din a doua parte a clasamentului s-au întărit mai mult decât cele de sus. De altfel, Clinceni și FC Argeș nu s-au prea întărit, Snagovul a pierdut câțiva jucători importanți și nu știu dacă a pus ce trebuie în locul lor, poate Mioveniul și Petrolul să fie în categoria celor care parcă au schimbat mai mult și, parțial, U. Cluj. În schimb, Metaloglobus, Farul, Luceafărul sau Bacău au făcut destule achiziții , tot timpul returul campionatelor a fost mai bun decât turul și așa cred că va fi și de această dată”, mai crede Păcurar.

Se vând din nou abonamente

Echipa fanion a Aradului mai are de disputat 9 partide pe teren propriu în ediția 2018-2019 a Ligii a II-a, între care sunt și cele două contra celor doi Poli ale Timișoarei. Cei care doresc să-și asigure de pe acum accesul pe arena „Motorul” în această primăvară au șansa să o facă încă de sâmbătă.

”Clubul UTA anunță că pune în vânzare o nouă serie de abonamente, valabile pentru sezonul de primăvară. Abonamentele pot fi achiziționate, la prețul de 100 de lei, cu două ore înaintea primelor două meciuri de pe teren propriu din acest an. Prima ocazie, sâmbătă, 23 februarie, la meciul UTA – Dacia Unirea Brăila!

Vă reamintim că sâmbătă, la standurile amenajate în incinta stadionului ”Motorul”, sunt disponibile și formularele prin intermediul cărora puteți direcționa procentul de 2% din impozit către club.

UTA vă mulțumește că îi sunteți alături!” – sună anunțul oficial al clubului UTA.









7 comentarii

  1. Se poate propune din partea conducerii ca pentru cine are abonament in acest sezon, eventual, sezonul viitor, o reducere peste 2 ani pe noul stadion (preferabil in Liga 1)…sau ceva de genul. Adica sa aiba un beneficiu astia care vin sa vada pe clinceni si braila, fata de cei care vor veni sa vada DOAR pe fcsb, craiova etc.
    Este timpul sa demonstreze si aradenii ca doresc o echipa de fotbal in prima liga si sa fie 2000-3000 la fiecare meci. Acum echipa joaca in Arad,
    Jucatorii noi veniti pot cauta pe youtube uta-hateg.

    0
    0
  2. A arbitra promovarea de pe la meciurile grele ar fi garanția pentru ediția viitoare că lucrurile decurg bine. Abia așteptăm de ceva vreme să vedem un meci cap coada ,legat cu mai mult de două evidențieri și bineînțeles rezultat pozitiv. Putem avea răbdare și înțelegere nu că asta e datoria suporterului ,ci că realmente procesul unei echipe puternice necesita timp .

    0
    0
  3. Apropo de procentul de 2%,e ok,dar de ce cand jucam in deplasare nu vindem fulare,fanioane…etc. . sunt multi care ar cumpara .Este si asta o sursa de venituri ptr club.

    0
    0
    1. Sau un magazin online ar fi interesant, cred ca mulți de peste ocean ar cumpăra tricouri ori fulare cu UTA

      0
      0
    2. Mmmda…..@petre bucuresti….spui tu ceva,dar ai avea curaj oriunde?La Timisoara de exemplu?Este prea complicat inclusiv cu autorizatii,aprobari din partea organelor locale respective.Adica nu merge cu patura intinsa pe jos si produsele aliniate…..
      In schimb, ceea ce scrie @Raul,magazin online,este mai mult decat realizabil,fara mare bataie de cap.Astfel poate cumpara oricine,nu numai de peste ocean,ba chiar si din tara.
      Ideea nu este tocmai noua,il auzeam pe Dorin Stana vorbind despre asa ceva( vanzari on-line).Se mai vorbea si de o locatie,cat de mica la Atrium Mall.Dar daca,in sfarsit se va termina stadionul,nici nu concep sa nu existe asa ceva acolo.Si nu in ultimul rand,poate un mic muzeu privind istoria UTA-ei.Doar asa clasele de elevi ,in loc sa mearga in vizita pe cine stie unde,doar de dragul „sa fie”,pot vizita impreuna cu profesorul de sport,acel mini-muzeu.Prin mici donatii sau achizitii publice de la colectionari particulari(exista lege in acest sens),ar putea deveni interesant,astfel copiii si nu numai,ar putea sa inteleaga fenomenul UTA.
      Pentru cine NU merge costant la meciurile de „acasa” ale UTA-ei,le pot spune ca exista o gama foarte variata de produse promotionale.Chiar frumoase,placute ochiului,la preturi relativ acceptabile,cu mici exceptii.Oricum sunt putine echipe din tara,de orice nivel care etaleaza asa ceva,in asemenea diversitate.
      Adevarul este ca vanzarile la asemenea materiale,procentual si pe grafic,o da tot parcursul echipei.Si am mai vazut ceva…in perioada de concedii,sau mini vacante,cand vin cei din diaspora,se face coada la ghereta(cum era la Siria,dar mai ales la Motorul).
      Ma ia cu friguri cand vad pe Digi,meciuri din campionate straine sau UCL,sau Europa L. si aproape ca nu exista spectator,macar fara un fular!Nu mai mult,imnul Champions,a fost in surdina(nu s-a auzit) la Liverpool,fata de ce s-a cantat de catre zeci de mii…”Never walk alone”…Impresionant!
      Apoi,aseara,la Madrid(Atl-Juventus),la un moment dat,comentatorului principal, Digi, i-a scapat un porumbel din gura….”Galeria lui Atletico isi sustine frenetic echipa”..Noroc ca secundul de la pupitru a intervenit:”ce galerie?Aici tot stadionul este o galerie!
      Sa stiti,pentru cei „tinerei”,referire,mai zbarliti,ca am prins vremuri(pastrand proportiile bineanteles) si pe vechiul stadion UTA,la un moment dat,galeria era doar maestru de ceremonii si dirijor,iar stadionul arhiplin canta si ovationa.
      Sunt ferm convins ca vom mai revedea asemenea momente.
      Hai Baieti!HAI UTA!

      0
      0
  4. Adevaratii suporteri,la bine si la greu,au deja abonamente.Daca UTA va incepe sa joace un fotbal frumos,placut ochiului,fara frica,se vor inmulti,treptat ocupantii din tribune,nu numai cu timisorene,Cluj,Petrolul si alte declarate pompos….
    Sperantele nu au murit niciodata.Dezamagiri,in schimb,la greu,servite pe banda rulanta.Din ce cauza sau cine ar raspunde?Sa uitam,v-as propune!Nu este edificator.
    Am ajuns sa spun ca as uita de toate magariile lui Mister fata de UTA si umilintele la care ne-a supus,daca reuseste ce ne-a promis!Atat cat ar depinde de dansul!
    Ca om,ca orice om,ii doresc multa sanatate si putere de munca!
    Multi ma jignesc,fara rost,dar cand deja se zvonea ca (re)vine la UTA,am tot scris ca ar fi cea mai buna varianta,daca am fi putut sa fim cumva realisti.
    Nu conteaza ca eu sunt Giro,sau oricine ar scrie….Prima pleiada,s-a gresit din nou!Se platesc mereu gafele din urma.Se pare ca acum se abordeaza cu totul altfel situatia.S-au adus niste jucatori experimentati,dar in paralel,se aduc juniori la Nea Sandu Gaica si Ungur,de top.Se numesc investitii.Pepinierele UTA si Atletico produc pe banda rulanta,dar daca reusesti sa mai si cooptezi tineret valoros…inseamna viziune!
    MA OPRESC AICI,urand staff-ului tehnic doar atat:”sa le fie foarte greu in a decide titularii,inaintea meciurilor!”Asta inseamna criterii valorice si concurenta serioasa pe posturi!
    Va rog sa nu ma injurati,eu fiind probabil unul dintre cei mai mari critici asupra lui A.Stahl,David Popa,C.Matei,doar stiti,pentru ca vad alt potential al lor…Toti cei 3,enumerati,au nevoie doar de un psihic pozitiv,un moral mult mai bun.Cred sincer,in amanunt,ca nu sunt pierduti!Critica nu este o demolare!Vom vedea curand!Vor urma si zile grele,suspendari,accidentari neasteptate(Doamne fereste)….cand vor trebui sa puna osul!
    Am spus demult ca imi place ideea,ca in acest sezon,de consolidare, vom fi arbitrii promovarilor si retrogradarilor…Dar sa fie pe teren,fara frati,fara surori!Sa abordam fiecare meci la victorie!Acasa sau in deplasare!Ne vom da seama rapid despre directia dorita!Ii primim cu drag pe orice jucator,nu conteaza de unde au venit,atat timp cand le vom vedea daruinta!

    0
    0
  5. Eu sunt convins ca acuma ai spus adevarul Pacurar, iar Popica chiar asta si doreste sa arbitreze lupta la promovare, prietenii stiu de ce !?
    In loc sa ganditi viitorul echipei cu tineri aradeni care sa puna sufletul pentru a creste aceasta echipa, bine ar fi sa nu se piarda sau mai grav sa-i pierdem pe degeaba….

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button