UTA AradzTOP ARTICOLE

Forțele Ligii 1 ar putea forța transferul lui Miculescu, juniorul utist are alte gânduri





Ziarele centrale susțin că două dintre pretendetele la titlu în România vor încerca să-l ia pe David Miculescu de la UTA chiar mâine, în ultima zi de transferuri. Vorbim despre FCSB și Universitatea Craiova, care – de altfel – se vor întâlni în meci direct în această seară, la București, însă de mijlocașul de 17 ani s-au mai interesat și Hermannstadt și o formație de primă din Ungaria.

Din informațiile noastre, oferte concrete, scrise, nu au sosit pe adresa clubului arădean, pretendentele interesându-se direct sau prin intermediari doar de prețul tânărului utist promovat în toamna anului trecut de la grupa 2001 pregătită de Sandu Gaica. Cert este că UTA nu este neapărat interesată să cedeze un fotbalist despre care Ionuț Popa spunea recent că va fi noul Denis Man și în jurul căruia dorește să construiască echipa care să se bată la promovare din vară încolo.

În plus, David Miculescu se simte foarte bine în „alb-roșu” de când a devenit titular incontestabil. O demonstrează prin evoluții meci de meci, ieri, cu Dacia Unirea Brăila, oferind assistul de la golul cu numărul doi, semnat Cipri Rus. Mai mult, după vizita de vineri, de la arena „Francisc Neuman”, aflată în construcție, talentatul mijlocaș și-a propus să joace și acolo pentru „Bătrâna Doamnă”. Vorbim chiar despre locul unde a pășit pentru prima oară pe un teren de fotbal, la 1 an și jumătate, când tatăl său, Vali Miculescu, era golgheterul Campioanei Provinciei.

Rămâne, însă, ce se va întâmpla mâine, în ultima zi de transferuri, UTA cedându-l pe Man la FCSB chiar în ultimele ore ale unei astfel de zi, pe 5 septembrie 2016. În cazul unui transfer, probabil, Miculescu va stabili un nou record pentru UTA și Liga 2-a. Precedentul îi aparține lui Adi Petre, transferat la Esbjerg pentru 500 de mii de euro.









20 comentarii

  1. Cred ca acum nu suntem presati de bani ca si in perioada cand a trebuit sa il vinzi pe Denis pt ca clubul era in gaura….. atunci ii intreb pe domnii conducatori ai UTEI…. de ce sa facem echipa ciobanului si nu ne facem noi pt ca in liga 1 sa vinzibcu mai multi bani?

    0
    0
      1. Nasol…. foarte nasol… dar totusi nu putem pana la nesfârșit sa stam in liga 2 si sa vindem copii talentati pe bani ce ne asigura doar existenta, nu si promovarea…… #DoarUTA

        0
        0
  2. De ce sa plece asa repede, sa rămână la UTA si sa promovăm, și peste 2 sau 3 ani il vindem scump.
    Miculescu, sa nu pleci de la UTA, ai vreme esti tânăr
    FORZA UTA !!!

    0
    0
  3. Mare prostie face conducerea dacă-l vinde acum pe David pentru câteva sute de mii.
    Să nu mai spun că, dacă merge la cioban, o să se sature de banca de rezerve, asta in cazul in care nu-l vor imprumuta la Clinceni…până se acomodează trece ceva timp…timp pierdut pentru un jucător care acum are nevoie de cât mai multe meciuri in picioare.
    Miculescu trebuie să rămână la UTA, să promoveze in prima ligă cu echipa după care, da, poate să facă pasul, dar numai in schimbul unei sume cu șase zerouri și de preferat undeva afară.

    0
    0
  4. Ar avea câștig de cauză ideea că se vinde pe sume mici și destinații particulare . Impactul ar fi dezastruos pt. public și chiar proiect . Era bine ca acest interes sa- l fi. suscitat STHAL . El avind deja un stagiu la echipa . Ca potențial, Craiova ar risca 800 de mii. Tot ar fi puțin. Becali e cu 300 . El s-a fript cu Hagi și crede că un băiat de un milion ,trebuie sa bata singur o echipa . E timp și de vînzare. Nu e prima opțiune a clubului. Cel puțin așa am fost lăsați să credem

    0
    0
  5. Părerea mea ca în țară singurul loc mai bun ca la UTA ar fi la Viitorul lui Hagi, unde într-adevăr ar putea progresa, pregătire și mentalitate cazonă, oriunde altundeva ar regresia pt ca nu este răbdare, investitorii vor rezultate și profituri imediate, decât să dea șanse tinerilor mai bine aduc,, vedete” din ligile inferioare din Italia, Portugalia sau Franța.. Nici la euro la tineret nu eram dacă nu era Hagi cu clubul lui, și obligativitatea impusa de burleanu cu juniori în teren chiar și la liga întâi!

    0
    0
  6. Daca il vindem acuma MANAGEMENT nostru=O.Bani multi nu poti obtine pe el,gen 1 miliion de euro si dupa aia te chinui sa identifici un al junior pt la anul.Daca vrem promovarea,trebuie pastrat si vandut cand o sa fim in prima liga ,avand alt pret.Asa cu cateva sute doar supravietuiesti de pe o zi pe alta,chiar si pretul obtinut pe Man a fost mic,banii adevarati vin doar la o revanzare,daca vor veni…

    0
    0
  7. Sper sa nu ajunga la WCSB si daca este sa transfere sa fie in afara tarii ca, Adi Petre ,dar pana atuncea sa ramana la UTA. sa puna umarul la promovare anul viitor !!!

    0
    0
  8. HUOOOOOOOOOOOOOOOOO WCSB . Sa castige Campionatul CFR s-au U, Craiova numai WCSB Nu , HUOOOOOOOOOO WCSB, !!!

    0
    0
  9. Lucian,eu nu cred ca primii bani de la Primarie pentru UTA vin in luna Mai.Atunci din ce sume s-au platit salariile restante ale jucatorilor Uta-ei ??? Pentru ca au fost platitie,nu-i asa !!!

    0
    0
    1. pana nue ste aprobat noul buget al primariei ( aprilie probabil) nu se pot folosi bani lunar decat in cuantum de 1/12 din bugetul de anul trecut iar UTA primea bani prin proiecte, nu direct din buget cum a fost in noiembrie-decembrie si de aici concluzia mea ca inca nu vin bani de la autoritatile locale.

      0
      0
  10. Becalii voia pe Man 30 milioane daca vrea altul sa dea pe jumate
    voi nu vedeti liga UTA Plesca Balgradean Ad Popa, Man,,Hora,,Tucudean,gavra,chindris,
    …….hai ca suntem campioni

    nu va lasati inselati

    0
    0
  11. Se pregateste terenul….pentru vanzare. ..Data viitoare ni se va spune ca „Miculescu vrea sa faca performanta”, apoi…ca si in alte cazuri, va fi vandut, probabil la vara sau la iarna,ca Man ( adica in pierdere pentru UTA, in castig pentru…altii) , asta daca baiatul confirma. Cum taica-sau a fost fotbalist, sper sa aiba „capul pe umeri” si sa inteleaga ca a juca meci de meci la UTA este prioritar cresterii valorii fiului sau. In fond de ei depinde viitorul copilului.

    0
    0
  12. Foarte bine.. Sa il vanda pe Miculescu peste 1-2 ani dupa ce isi face treaba la Arad si dupa ce promovam, dar sa ii puna clauza de transfer pe 500.000 euro, si cu procentaj 50% dintr-un viitor transfer. Nu se mai atinge nimeni de el… Daca avea si Man clauza de macar 30%, si Jiji l-ar vinde afara cu 5 milioane (ca face atata…) asta ar insemna ca 1,5 milioane ar reveni echipei de la care a plecat. In liga 1, te poti descurca lejer cu banii astia, timp de un an, fara drepturi de televizare si alti bani care mai intra in club de la primarie, bilete, abonamente, etc. Sper doar ca actuala conducere sa gandeasca cu cap viitorul tinerilor de la echipa si sa nu fie ahtiati doar dupa bani. Banii adevarati din transferuri vor veni si ei la un moment dat, dar e nevoie multă răbdare, iar asta ar insemna sa jucam in Liga 1.

    0
    0
  13. Pai la ce au folosit clauzele puse pentru Man? Cu un club ,ca UTA a carei conducere „vrea bani, ca Pustiul Sahara,..apa”, clauzele sint facute…. ca sa dispara, dupa principiul „renuntam la clauze dar ne mai dai 50 mii eu si ceva…la „necontabilizatt””. Plateste cineva, pentru ca UTA, renuntand la clauzelw cu Man a pierdut bani seriosi ?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button