UTA Arad

Utiștii admit: „Trebuia să răsplătim cu 3 puncte efortul suporterilor noștri, le-am rămas datori!”





Galeria arădeană s-a simțit ca acasă pe arena „Dan Păltinișanu”, cu ocazia partidelor dintre fostele campioane ale României, Ripensia și UTA. Chiar dacă și o mână de susținători timișoreni au format o mini-galerie, cu o portavoce, steaguri și fulare, fondul sonor al partidei a fost asigurat fără probleme de cei aproximativ 100 suporteri îmbrăcați în alb și roșu. Obișnuitele refrene ale fanilor Campioanei Provinciei au răsunat pe stadion dezolant de gol, „populat” la 3% din capacitatea sa cu ocazia confruntării din această după-amiază.

La început și la final, jucătorii i-au aplaudat pe fanii din Peluza Nord, stările de spirit fiind – evident – diferite. De altfel, Cristian Păcurar a recunoscut după eșecul cu 1-0 al echipei de pe Mureș: „Suporterii au fost alături de noi, au fost extraordinari, au cântat tot meciul și ne-au încurajat, iar noi, din păcate, am fost lamentabili. Trebuie să le mulțumim cu trei puncte pentru efortul de a veni alături de noi azi, în loc de acele aplauze amare de la final. Le-am rămas datori, asta e clar”, a menționat „secundul” lui Ionuț Popa.

Dar, fanii arădeni au fost lăudați și de Alexandru Pelici. „Felicitări galeriei arădene, jos pălăria, ți-e drag să evoluezi într-o astfel de atmosferă. Te simți antrenor, te simți fotbalist, avem și noi câțiva suporteri foarte inmoși, sperăm să vină lângă noi cât mai mulți”, au fost cuvintele antrenorului Ripensiei.

De menționat ar fi că, deși vorbim despre o deplasare la Timișoara, nu s-au înregistrat niciun fel de incidente. De altfel, arădenii nici măcar nu au scandat împotriva rivalilor „alb-violeți” în această după-amiază.

4 comentarii

  1. Foarte bine că nu s-a scandat împotriva violeților! Nici nu cred că va mai exista decât rivalitate sportivă, după modul exemplar în care s-au purtat polistii , la tragedia cu Moisi și Mihoc.

    0
    0
    1. Cred ca ar fi interesant de stiut cati jucatori au trecut pe la UTA (BD, LC sau pur si simplu UTA) de la episodul Mihalcea incoace. As zice ca peste 60, dar accept corectura specialistilor.
      In opinia mea asta nu demonstreaza decat amatorismul si lipsa unei viziuni pe termen cel putin mediu. Restul e can-can!

      0
      0
  2. Cum declara dl.Pelici?Pentru ca nu am prea inteles bine!?!Te simti antrenor sau fotbalist,cu cca. 100 de suporteri oaspeti si maxim,cam toti atatia, timisoreni?
    Atunci sa facem o hora,sa ne dam mana cu mana si apoi sa plangem unii pe umerii altilor, cu lacrimi amare!
    Trist,dar adevarat…Diplomatia d-lui Pelici si tactul declarativ,incep sa le interpretez ca „misto”…Atatea monede de 10 Bani sa am eu in total, cam cati spectatori erau in tribune,ori la Arad,ori la Timisoara,de-a lungul anilor…Toate monedele adunate,le-as dona UTA-ei!Ca valoare,nu la cantar,pentru sunt convins ca nu le-as putea cara!
    E trist sa vezi un stadion,propriu-zis gol,de capacitate mare….Ripensia s-a bazat pe suporterii aradeni,dar nu isi vor scoate banii nici macar pe servicii si chirie….
    Pacat.Era loc de cel putin un egal…Dar????Nu vrem sa retrogradam,nu putem sa promovam….ce mai ramane?Eu nu insinuez nimic,absolut.Sa urmarim ce urmeaza….

    0
    0
  3. Urmează meciuri mai bune dar și slabe Vine perioada inconstantei ,parte din pregătirea pestriță ,parte din valoarea unora . Echipa va arăta un progres abia la venirea lui Manea. !! Speram inca din acest retur Să nu surprindă ,că unii aduși cu speranțe vor sta pe banca și vor juca Ivan sau Hrezdac Marea problema rămâne sănătatea meșterului Popa . Inca de acum pot apare pb. la contractele ,,beton ” Vor apare meciurile televizate și acolo se va vedea ce ,,peste”’ avem în năvod. !! Multă reticenta pt.lupta de promovare din ediția viitoare.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button