Gloria LT Cermei

Bulza nu e îngrijorat de dușul rece din Valea Domanului: „Momentul cheie s-a consumat pe finalul reprizei, la 0-1 am ieșit la joc și ne-au taxat”





Gloria Lunca Teuz Cermei a mers foarte bine în amicalele iernii, așa că dușul rece făcut în prima etapă a returului a fost puțin neașteptat. Sigur, jucând acasă, Școlar Reșița, de altfel o formație bună, ce încă nu a renunțat la visul promovării, avea prima șansă, însă rezultatul final (5-1) era greu de anticipat.

Oricum, partida a avut istoria sa aparte, iar președintele „sămădăilor” consideră că un episod a făcut în mare diferența. „Momentul cheie s-a consumat pe finalul reprizei. Atunci, Zimmermann a scos din vinclul capul lui Capătă, iar un minut mai târziu am greșit noi în apărare și au făcut 1-0 din penalty. Se știe că noi suntem genul de echipă pentru care un eșec cu 1-0 sau 5-0 e totuna, am ieșit la joc și ne-au taxat pe contraatac. Chiar și așa au mai existat momente în care puteam reintra în joc, cum a fost ocazia lui Iuga la 0-2. Apoi, am căzut psihic și asta a fost totul. Ne-a lipsit și Varga din centrul defensivei pentru cumul de cartonașe galbene, experiența sa poate fi decisivă în astfel de partide. Bineînțeles, trebuie să recunoaștem că nu am prins cea mai bună zi, însă am dat și peste un adversar schimbat în bine față de tur. Oricum, e devreme să spunem că Reșița a intrat în calculele promovării, cu atât mai mult cu cât nu știu dacă pot câștiga și la Chișineu Criș”, susține Petre Bulza.

În ciuda eșecului, Cermeiul a rămas pe locul 2 și a pierdut doar un punct în fața rivalelor de pe podium, Lipova și Crișul. „Trebuie să ne revenim rapid cu Avrigul, să luăm toate punctele și să ne bucurăm puțin susținătorii, iar apoi să ne batem cu cei de la Ghiroda, o altă echipă schimbată mult în bine în această iarnă. Lupta la vârf rămâne încinsă, vom avea un retur foarte interesant”, mai spune șeful „alb-roșilor”.

Gloria Lunca Teuz Cermei și CS Dumbrăvița sunt singurele formații din Top 8 în seria a IV-a a Ligii a 3-a care nu au punctat în runda inaugurală a returului, ambele pierzând – de altfel – la scor. Trupa lui Bălu a fost învinsă cu 4-1 la Ghiroda.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button