UTA AradzTOP ARTICOLE

Specialist în pase decisive, Miculescu a intrat și în pielea marcatorului: „Aștept demult ziua asta, nici nu știam cum să mă bucur”





David Miculescu a debutat în echipa mare a UTA-ei în 2016, la Satu Mare, sub comanda lui Cristian Todea, însă în acest sezon a devenit cu adevărat un jucător important pentru echipa „roș-albă”.

Începând de la meciul cu Universitatea Cluj, mijlocașul a fost o prezență constantă în primul 11 și până acum oferise mai multe assist-uri golgheterului Ciprian Rus. Astăzi, juniorul de 17 ani a înscris primul său gol în tricoul echipei mari. „Aștept de mult timp ziua asta. M-am concentrat după meciul mai slab făcut la Ripensia, m-am motivat și astăzi a venit și rezultatul. Sunt foarte bucuros că am și înscris. Nici nu știam cum să mă bucur după gol, m-am uitat la tabelă să văd cât timp mai avem și am știut că vom reveni”, a spus tânărul fotbalist după UTA – ACS 2-1.

Născut la Timișoara, Miculescu nu se simte legat de echipa învinsă astăzi de UTA, pe care nici nu o consideră adevărata Poli: „Nu îmi pare rău de cei de la ACS Poli, nu am jucat acolo, nu am nici o legătură cu ei, în afară de faptul că m-am născut la Timișoara. Din punctul meu de vedere, nu aceasta e adevărata Poli”

În ultimele zile ale perioadei de transferuri s-a zvonit că internaționalul Under 18 ar putea părăsi UTA pentru FCSB sau CSU Craiova, însă: „Am văzut acele zvonuri, dar eu mă gândesc doar la UTA. Nu vreau să plec, vreau să continui să joc aici. Sper să o fac la fel de bine și în continuare, îmi doresc să dau în continuare pase de gol și să înscriu. Ne dorim cele trei puncte și cu Luceafărul, începem de luni să ne pregătim pentru acest meci, ne vom concentra și sper să câștigăm”.

Despre reușita lui Miculescu a vorbit și Cristian Păcurar. „Mă bucur enorm pentru David, tot timpul am stat de vorbă cu el și i-am spus că trebuie să înceapă să marcheze. Astăzi s-a deblocat, este mulțumit de ceea ce a realizat, iar eu și toți băieții ne bucurăm pentru el. De acum încolo va avea un joc mult mai degajat, cu mai multă personalitate și tupeu pozitiv”, e de părere „secundul” Bătrânei Doamne”. 

Miculescu este în curtea „Bătrânei Doamne” din primăvara anului 2016, după ce mai activase la Electrica Timișoara, Academia Hagi și Atletico de Madrid București.









6 comentarii

  1. Am vrut să scriu că mi-a plăcut cum a jucat azi, tupeul arătat mai ales după golul marcat și că sunt aproape de 100% convins că băiatul ăsta, dacă are lângă el persoane care să-l consilieze așa cum trebuie, poate ajunge acolo unde nici nu visează, are toate atuurile…dar n-o s-o fac, să nu și-o ia in cap.

    0
    0
    1. Cuvinte frumoase,@Dan,despre David Miculescu.Baiatul este mult mai matur in gandire decat ai crede tu,sau oricine.Habar nu ai cat de cu „picioarele pe pamant este”,la varsta sa.Stabil emotional”,aliura,suflu,moral de invingator.Gena lui Vali Miculescu,tatal sau,care a insemnat ceva pentru UTA..Vali a fost la meci astazi.Ce satisfactie mai mare poti sa ai,ca parinte?Era atat de emotionat,incat l-am vazut inlacrimat.Pai cum sa nu fie,cunoscut ca fost fotbalist fara emotii reactionale,nu stiu exact statistica,dar parca cel cu cele mai putine cartonase incasate de-a lungul evolutiei la UTA,din toata istoria.Este copilul sau!Deobicei critica arbitrii,asa cum a facut-o,striga,ne place cu Vali,astazi, dupa golul lui David,a amutit!Toti il inghionteam.La un moment dat,se dezbraca de haina,si iar se imbraca…Ce-o fi fost in sufletul lui Vali Miculescu?
      Este antrenor la juniori,Juventus,Colterm Timisoara,2008.Dar asta nu il il impiedica sa fie unul dintre cei mai tari adversari fata de Atletico&UTA.Ce frumos este acest fotbal….
      Dimineata vine ca adversar si ne bate,la grupele de juniori,interliga,iar apoi David Miculescu marcheaza pentru UTA,impotriva timisorenilor….
      Daca ar mai trai Ion Creanga sau Petre Ispirescu,povestile cu FAT FRUMOS,ar fi reloaded pe David Miculescu!
      Sper sa putem sa-l tinem cat mai mult la UTA!Nici nu ma intereseaza personal ca nu marcheaza direct.Pase de gol sa dea mai departe!Suficient!Ce giuvaer avem,dar si multi altii.emotionant!Ce frumos vezi copii crescand si impunandu-se…
      Avem toate prerogativilele,ma putin politica,sa speram si la mai mult!
      Inca 2-3-4 victorii,nu neaparat consecutive,daca se poate si presiunea se va muta la doritul cercetat DNA,cu toata sleahta sa, de firme de casa…Dreptatea si adevarul nu au cum sa nu iasa la iveala in cele din urma!Trebuie sa iasa la transparenta si reabilitarea Arenei Motorul,unde au fost demontate scaunele casante,ramanand gradene de lemn,in partea galeriei. si nu numai….Lucrare de cacat dar asteptam an electoral,cu floricele pompoase,la F.N!Traiasca Falca,Tehndomus,Paniprod si alte abonate!
      Cronometrul sportarad nu se opreste,adica nu are timing de limita!Batjocura nu are limita!

      0
      0
  2. Talentul lui Miculescu are nevoie de sprijinul echipei și invers Maturitatea lui se vede în declarații. Nu se gândește la plecare Deși pare banal ,realizează că nu e la tenis să-și ia racheta și să plece . La calități preferam să-l privim jucând și ajunge . Pe acest drum va veni și pentru el bunăstarea fotbalului mare.

    0
    0
  3. Tot ce imi doresc pt acest băiat e sa fie ferit de accidentări, restul va veni, la cât e de serios și ce calități are! Nu are cum sa nu reușească dacă rămâne sănătos! Faceți un teren cu gazon natural că artificialul predispune la accidentări!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button