UTA Arad

Ciucur: „Punctele cu Poli înseamnă o oarecare liniște pentru noi, cerem răbdare, suntem o echipă în construcție”





Alexandru Ciucur e ultima achiziție a iernii la UTA. Mijlocașul s-a despărțit de FC Voluntari și a semnat cu echipa arădeană, unde s-a reîntâlnit cu Ionuț Popa, tehnician cu care a mai lucrat la alte trei echipe, la Mioveni, Iași și ACS Poli.

Ieri, jucătorul de bandă a contribuit decisiv la golul doi, centrarea sa fiind ușor deviată în plasa laterală de Ciprian Rus. „Mă bucur că mingea a intrat în poartă, nu contează cine e trecut ca și marcator, e bine că am câștigat. Nu am simțit nimic față de ACS Poli, dar m-am bucurat pentru noi, deoarece trebuia să câștigăm acest meci. Prima repriză nu a fost prea reușită, după pauză ne-am mobilizat și am învins. Nu m-am despărțit în condiții bune de ACS Poli, nu am primit nici un ban timp de 6-7 luni, a trebuit să îmi depun memoriu, a fost o situație foarte grea acolo. Aceste trei puncte înseamnă o oarecare liniște pentru noi, dorim să câștigăm fiecare meci în continuare și să urcăm în clasament. Bineînțeles, victoria e binevenită împotriva unei echipe din Timișoara. Se vede că avem calitate, cu timpul vom face o echipă foarte bună”, au fost cuvintele lui Ciucur după partidă.

Polivalentul jucător a recunoscut că încă e departe de forma maximă, ținând cont că e de aproape trei săptămâni la Arad. „Pot juca oriunde în bandă, la mijloc sau în apărare. Am meciuri în prima ligă pe toate aceste posturi, nu e o problemă pentru mine. Fără modestie, sunt undeva la 50% cu pregătirea, m-am pregătit singur după ce am plecat de la Voluntari, iar înainte de meciul cu Brăila m-am pregătit doar trei zile cu echipa.”

Aproximativ 1500 de oameni au asistat astăzi la partida de pe „Motorul”, iar Ciucur a apreciat atmosfera făcută de suporterii arădeni. „E prima oară când joc în fața unor asemenea suporteri. Am jucat la echipe bune din România, dar cu asemenea suporteri niciodată. Ne dorim să îi vedem la fiecare meci și îi rugăm să aibă răbdare cu noi. Probabil vom mai avea eșecuri, sperăm să nu fie așa, dar suntem o echipă în formare. Din vară ne pot cere socoteală pentru înfrângeri, dar deocamdată suntem o echipă în formare și nu suntem toți la același nivel de pregătire, iar acest lucru contează foarte mult,” a încheiat Alex Ciucur.









4 comentarii

  1. Faptul ca voi cereti sa vi se ceara socoteala doar din vara asta nu inseamna ca trebuie sa va culcati pe o ureche in retur , adica daca pierdeti meciuri lumea nu va critica echipa….nu uita ca esti la UTA , aici meci de meci se cere socoteala pentru un joc slab !! Iar la cum zice ti toti ca din vara , asta suna ca si cum la egal din vara sa fiti criticati deja ! Speram sa fie cum ziceti voi din vara si sa defilati !

    0
    0
  2. Ciucur a jucat mai bine pe postul de fundas dreapta, mult peste ce a aratat Costin. Sa fie titular acolo! Felicitari pt contributia de la golul 2!

    0
    0
  3. S-a cerut efort pt. puncte Acum trebuie luat acasă tot ce se poate. Deplasarea sa fie cu experimente. Multe posturi pot fi rediscutate. Dacă Ciucur da randament ca și. fundaș trebuie incercat. Pe acest post va intra și Ivan. Costin merge la mijloc ,dar va avea concurență . Toți așteptăm revanșe cu cei din partea superioara. a clasamentului. Pina atunci e de muncă Lotul nu e cu nimic inferior celorlalte. Diferă gradul de pregătire. Asta că handicap. Dar echipa are înțelegere și la meciuri grele lipsa tensiunii. !!

    0
    0
  4. Lăsații nu-i stresați până la vară, că acum nu sunt plătiți, doar de la toamnă o sa ia salarii, acum sunt plătiți în natură (cartofi, varză….)

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button