UTA Academie

Avantaj pierdut pe Crișul Repede și un penalty nearcordat: LPS Bihorul Oradea – UTA 3-1





Deși au condus la Oradea, juniorii Under 17 ai „Bătrânei Doamne” au trebuit să se recunoască învinși la prima apariție oficială în acest an, în cadrul seriei de Vest a Ligii Elitelor.

Cristi Moldovan a marcat destul de repede pentru arădeni, care apoi au cerut și un penalty la un henț în careul gazdelor. Scorul pauzei a fost 1-1, iar imediat la reluare LPS-ul a trecut în avantaj. Utiștii au rămas în joc până spre final, când – însă – au primit și golul de 3-1. „Sunt mulțumit de prima repriză și chiar și de începutul celei de-a doua. Din păcate, o neatenție colectivă a dus la un penalty corect acordat pentru adversari, deși nu putem uita că și noi trebuia să beneficiem de un 11 metri la 1-0, în prima parte. Am încercat să revenit, să dominăm, dar pe o contră a venit și golul trei. Mergem înainte, nu avem obiectiv, încercăm doar să scoatem câțiva jucători care să fie utili pe mai departe clubului nostru”, a menționat Mircea Aslău, ajutat din această iarnă pe banca tehnică de Mihai Petcuț.

Manea – Căciulă, Irimia, Turc, Miclea – Maier, Merca – Jula, C. Moldovan, Rotea – Aslău a fost primul „unsprezece” aliniat de UTA. Au mai intrat apoi pe teren: Palea, Cleuță, T. Moldovan, Nădăban și Gădărici.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button