UTA Arad

Momente de panică pentru Stahl și Iuga, dar ambii ar trebui să-și reia antrenamentele peste câteva zile





UTA a avut și destul ghinion în partida cu Luceafărul. În primul rând, arbitrul de centru, băimăreanul Cristian Codrea, a văzut penalty la duelul corp la corp dintre Șeroni și Bebey, pentru ca în partea secundă doi dintre juniorii arădenilor să acuze probleme medicale.

Primul căzut la datorie a fost Albert Stahl, la numai 12 minute de la intrarea pe gazon. După un duel cu Băican, mijlocașul de bandă a acuzat dureri mari la piciorul stâng și a cerut schimbarea. S-a cerut chiar intervenția medicilor de pe Ambulanță și asta pentru că utistul și-a simțit piciorul amorțit. În cele din urmă, s-a descoperit că e vorba despre afectarea nervului dintre osul tibiei și mușchi, fotbalistul urmând să-și reia antrenamentele pe la mijlocul săptămânii viitoare.

Panica a fost și mai mare în cazul lui Rafael Iuga. În minutul 71, fundașul care a împlinit chiar în această săptămână 21 de ani a căzut ca secerat la pământ, ținându-se cu mâinile de cap. Ambulanța a intrat imediat pe teren, l-a pus pe utist pe targă și a dat să plece la spital. Până la urmă, fotbalistul și-a mai revenit și s-a dus pe picioarele sale la vestiar, echipa sa terminând partida în zece oameni și asta pentru că se efectuaseră toate înlocuirile. Din câte se pare, Iuga a acuzat o stare de amețeală ce nu i-a permis să continue efortul.

Vă reamintim că UTA l-a mai avut accidentat pe Coulibaly accidentat, iar pe Melinte și Copaci – suspendați.









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button