UTA Arad

Păcurar: „Când am spus că obiectivul e salvarea de la retrogradare și formarea unei echipe pentru anul viitor nu am exagerat cu nimic”





UTA nu a scăpat de ce i-a fost frică, respectiv de replica unei formații aflată cu cuțitul la os pe fondul problemelor din tabăra arădeană. Melinte și Copaci au fost suspendați, Coulibaly – accidentat, iar „roș-albii” nu l-au avut pe margine nici pe Ionuț Popa, care acuză probleme de sănătate.

Luceafărul Oradea avea să se impună fără probleme în Aradul Nou, două dintre cele trei goluri venind de la punctul cu var. Impresia generală a fost însă că Șeroni nu a făcut fault de penalty la Bebey în minutul 29. „Mai multe lucruri întâmplate în această săptămână au dus la acest joc dezastruos al nostru. Din punct de vedere tehnico-tactic, programul lăsat de Mister s-a respectat în totalitate. Până am luat golul, indicațiile s-au respectat bine, mai apoi a venit și acel penalty de nicăieri. Nu căutăm scuze, dar, după părerea noastră, primul penalty a fost acordat incorect. Dar, repet, nu căutăm alibiuri, suntem în procesul de construcție a unei echipe. Jucătorii care au venit în această iarnă, chiar dacă au semnat pe un an și jumătate, nu vor rămâne neapărat și din vară. Liga a II-a este foarte echilibrată, iar când am spus că obiectivul e salvarea de la retrogradare și formarea unei echipe pentru anul viitor nu am exagerat cu nimic”, a spus Cristian Păcurar la puține minute după încheierea partidei de azi.

Menționând că Ionuț Popa a fost cel care a alcătuit primul „unsprezece” de acasă, prin telefon, dar a și comandat schimbările de la pauză, „secundul” UTA-ei a adăugat: „E dificil să antrenezi o echipă care își așteaptă stăpânul. Îl așteptăm pe nea’ Popică să revină alături de noi, era și mai bine dacă îl așteptam cu un rezultat pozitiv, dar nu a fost să fie astăzi. La pauză era evident că trebuie să schimbăm ofensiv. Oricum, Hrezdac nu a mai putut continua după problemele acuzate la inghinali în ultimul timp, iar Costin nu a contat nici ofensiv, nici defensiv, așa că am făcut două modificări. Mai apoi, Stahl s-a accidentat, iar lui Iuga i s-a făcut rău și toate aceste lucruri negative au venit unul după altul. Eu vin în fața presei în lipsa lui Mister, probabil, dacă era el prezent, aveam alt rezultat astăzi. Înainte și după meciul cu Poli l-am rugat să vină la conferința de presă, dânsul a refuzat”.

După eșecul de azi și la ce program o așteaptă, UTA poate fi băgată în „hora” retrogradării. „La ce meciuri urmează să disputăm, ar trebui ca jucătorii și noi, cei din staff-ul tehnic, să tragem un semnal de alarmă. Trebuie să fim mult mai atenți și concentrați, deși astăzi am avut și două absențe importante, Copaci și Melinte. De altfel, foarte mulți juniori au luat loc pe bancă”, a încheiat Păcurar.

După meciurile de azi în Liga 2-a, UTA se află la 9 puncte de primul loc retrogradabil, ocupat de Aerostar Bacău.

23 comentarii

  1. Fără nicio supărare dar nu simți schimbările Cristi: știai bine ca Iuga nu e la fel de polivalent ca și Costin deci trebuia schimbat Iuga la pauza. S-a chinuit băiatul asta tot meciul, nu a fost pe nicăieri. Stahl… E cu gândul prin Germania cred, pentru ca e cam terminat. M-am bucurat ca nu joaca Copaci, dar nici nu ai nimic în locul lui cu toate ca Ciucur s-a descurcat bine, dar se vede ca nu e locul lui acolo. Nu poți sa joci cu un vârf și sa îl faci sa vina după mingi la 40m de poarta adversa și sa nu aibă cu cine pasa. Sunt multe de pus la punct și dacă Popa Ionuț nu își revine, trebuie cautat alt antrenor capabil. La fel va fi și în vara… Tot în căutări. Doar UTA!

    0
    0
  2. Ce sa inteleg din spusele tale Cristi Pacurar ca, toti acesti jucatori cu experienta care au fost adusi, au venit pt. a salva UTA. de la RETROGRADARE !? Este ceva de neanteles ,uluitor la ce declaratii se fac !? Pai cand au fost adusi acesti jucatori s-a zis ca o sa rupa tot in calea lor si acum ce se intampla ? Trebuiesc luate masuri cat mai urgente pt. a aduce alt antrenor cu experienta pt. ai face pe baieti sa joace la adevarata lor valoare !!!

    0
    0
    1. este un antrenor bun arădean a arătat lucruri bune la Snagov și acum la metaglobus se numește lazlo Balint nu cred că ar zice nu utei

      0
      0
    2. Da nea’ Nelu ai dreptate, părerea mea e ca Pacurar și popa sunt deja istorie la uta, sau asa ar fi normal sa fie cu scuzele de rigoare pt popa, în astfel de situații sănătatea este pe primul loc

      0
      0
  3. Nu s-a simtit lipsa lui copaci. Este unul dintre cei mai “morti” jucatori de un an si ceva.. Sa nu-l uitam pe David Popa, care a atins de 2 ori mingea. Din vara la Arsenal ❤️

    0
    0
      1. La juniori cu el acolo a învățat ceva de la nea fery stand pe lângă el , dar fără supărare pt echipa de seniori e un fel de cum era cristi todea

        0
        0
  4. Atata timp cat ramane conducere a asta de 2 Lei, n-o sa avem niciodata o echipa cu care sa promovam,intotdeauna echipa va fi neomogena si in reconstructive, pacat de banii alocati de primarie, ca-si bat Joc de ei

    0
    0
  5. Nu cumva cel care este intervievat este cel care a retrogradat cu UTA 2 din liga a-3-a?
    Costin, Copaci, Iuga R., D. Popa, Stahl, nu sunt produse marca ATLETICO care au trecut prin mâna actualului „secund” de la UTA (pardon Fortuna Covaci)????
    Auziți oameni buni… „stăpânul” Ionuț Popa… jucători „șocați” de lipsa lui Popa la antrenamente, de lipsa lui de pe banca tehnică… „stăpânul inelelor” care trebuie pupate ca să primești un os de ros (sau un loc în echipă sau în lot)… pupături sau tot felul de ….comisioane ….
    Plecați băi de acolo… Plecați toți că ne umpleți de rușine și de ridicol …. și de durere….
    Secundul vrea să fure meserie de la „stăpân” …. ca de la Mister TISZA, Mister DAMIAN, de la Mister STUPAR în umbra cărora a stat mereu! Dar mereu!
    Acuma ai echipă pe mână ta, tinere antrenor ( cu CV FALSIFICAT pentru obținerea licenței de antrenor) ai jucători crescuți de tine, ce naiba faci????
    .

    0
    0
  6. Cei veniți cu Popa nu mai sunt siguri cu alt antrenor.Poate dau de unul care i-au mai gonit odată.Mai degrabă ne interesează de ai noștrii ,de la care avem așteptări. Unul e Costin . La mijlocul terenului ,alaturi mai cu seamă de Coulibaly ,ar trebui să fie sufletul echipei! A dispărut ca o cometa . Dacă iei pe fiecare ,doar portarul se scoate ! Nu știm cum fac alți antrenori de reușesc. Mai bine zis știm ! La noi antrenorii se. roagă de elevi să ,,,invete” că sa le pună nota ! La alții elevii astia ar dispare de mult. !!

    0
    0
  7. Si daca va veni alt antrenor si trebuie sa vina ca, alta cale de iesire nu este, cum sa nu mai fie siguri jucatorii adusi de Ionut Popa , ce are una cu alta ,din contra jucatorii vor fi mobilizati pt. viitoarele meciuri. Dar sa aduca un antrenor bun cu experienta ,daca se poate de liga1a , cu cat mai repede cu atat mai bine, este clar, nu se mai poate asa in cazul de fata !!!

    0
    0
    1. Nelu, nu stiu ce se intampla, cand postezi un comentariu,intra de 5-10 ori si se opreste prin filtrele de spam, uneori trece primul, dar de multe ori raman toate blocate pana nu le dau eu manual aprobare … dai tu click de mai multe ori cand trimiti un comentariu?

      0
      0
  8. Luciane, in momentul cand scriu comentariul ,nu mi-l i-a si sunt nevoit sa dau clik de vreo doua trei ori pana il ia, nu stiu care este problema, poate ca mi-l ia mai tarziu !!!

    0
    0
  9. Asta nu-i echipa,asta nu-lot, antrenorii sunt de conditie mediocra pentru performanta.Ne meritam soarta.

    0
    0
  10. Nici un post TV nu ne mai baga in seama,inseamna ca nu mai avem nici o valoare,nu mai prezentam nici un interes pentru nimeni.

    0
    0
  11. Dl C Pacurar ne spune ca s-a dorit doar evitarea retrogradarii, asa este, UTA e mentinuta in viata doar in interesul conducerii ei, fara sa aiba viitor. O spun, de multa vreme. Cum sa afirmi ca vrei sa ataci, la anul promvarea ?. Cineva ne ia de fraieri ! Cind Luceafarul te marteleaza acasa, cind tu club aduci jucatori, care au retrogradat alte echipe si apoi plecand de acolo nu au rezistat in prima liga, cum sa te ajute astia sa promovezi ?. In plus „pepiniera Atlrtico” a cam secat, UTA nu are juniorii ei, sau ce are, nu are calitate. Tineri ca Ianos nu sint buni la UTA, dar sint foarte buni la U Cluj. Desigur Ionut Popa are „know how” , in fotbal, el stia sa isi motiveze fostii elevi. fara suparare, Dl C. Pacurar nu imi pare o solutie de promovare, a tot fost secund, Daca avea valoare si curaj pleca undeva sa fie pe cont propriu, ca principal ( cum face Todea) Asa, sa astepti sa te puna UTA principal, dupa ce tu ai stat linga jucatori, ca secund, ani buni..nu poti cere respect si prestanta. de la jucatori, nici sa stai cu demnitate in fata conducerii ( care te stie de ani buni cam ce poti). Un alt antrenor ar aduce alte idei, Varianta buna ar fi ca Popica sa isi revina si sa reintre „in paine”, dar, tare ma tem ca, dupa episodul asta ii scade si lui optimismul, dar si puterea fizica sau motivatia. Deci, mare lovitura , pentru UTA boala lui Ionut Popa.. Despre meciul cu Oradea asta e valoarea lotului, a antrenorului, a conducerii, in plus destui suporteri vad ca ridica semne de intrebare asupra meciului. Si- vorba aia- „cind doi iti spun ca esti beat, e bine sa pleci sa te culci”…Conducerea UTA …nu o va face !

    0
    0
  12. Gradinarule,unde esti tu acum cand echipa e la greu?! Ca la poze cu jucatorii pe stadion esti primul! Acum taci,stai ascuns ca un trepadus ce esti…pai la UTA nea Popica nu a fost bun de la inceput ca era blatist si invechit…Pacurar nu e bun ca e tanar si nu are experienta…dar a fost bine cand UTA a trait din banii imprumutati de la Atletico din vanzarea lui Man…Petre…jucatori crescuti de Pacurar! Gradinarule-acest filosof al fotbalului aradean,ca sa nu zic sobolan al fotbalului aradean,acum nu faci front comun cu antrenorii?! Nu ai rusine…nu ai demnitate…nu ai caracter….

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button