UTA Academie

„Manita” pe terenul liderului la Elite Under 19: Universitatea Cluj – UTA 5-2





Weekend negru pentru echipele UTA-ei. Seniorii au pierdut cu Luceafărul, puștii Under 17 s-au înclinat la Oradea, cu LPS-ul, iar azi, teamul lui Sandu Gaica și Adi Ungur au pierdut cu 5-2 pe terenul liderului serie de Vest a Ligii Elitelor, Univeristatea Cluj.

Și, totuși, scorul pauzei a fost 2-2, „roș-albii” deschizând scorul prin Merian și egalând prin Oroian, care a prins un șut direct în vinclu de la aproximativ 23 de metri. „Șepcile roșii” au punctat prin Berindea și Văsălie.

În a doua parte însă, ca în urmă cu patru zile, tot la Cluj, dar împotriva CFR-ului în sferturile Cupei României, arădenii nu au mai contat și au încasat alte trei goluri de la Vomir , Burghele și Saroși.

Formații:

U. Cluj: Gorcea – Cohan, Vomir, Telcean, Potcoavă – Oltean, Saroși, Negreanu, Simon – Berindea, Văsălie. Au mai jucat: Burghele, Bughin, Matiș, Forna.

UTA: Zamfir – Haloș, Salka, Cocriș, I. Gavrilă – Isac, Rădulescu – Truță,  Oroian, Merian – R. Petcuț. Au mai jucat: Nistor, Mohaci, Țârlea, Vulturar.

Duminica viitoare, UTA Under 19 întâlnește acasă pe CSM Școlar Reșița.

FOTO: cjsport.ro

8 comentarii

    1. Tamsa marius, vezi-ti tu de ale tale , ce treaba ai tu cu grupele de la UTA?SINCER..esti foarte frustrat..

      0
      0
  1. Vasile ce frustrat sa fiu mai omule ca nu mi a luat doar mie nimic uta dar tu nu vezi tot 5 goluri în câteva zile 2 echipe , cand a fost de lăudat câștigând cupa româniei si alte meciuri am scris si atuncea dar tu atuncea putin absent , dati.numele întreg si e mai ok , eu as putea usor sa scriu ca ma numesc un nume aiurea si sa scriu de pe alt telefon sau alt calculator si nu sar putea verifica ca ar fi alt ip dar nu ms eu scriu numele întreg mereu

    0
    0
  2. Prost eu vasile ca te bag sincer in seama , scrie numele întreg si vb mai multe , dar tu nu vei face asta

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button