UTA Arad

Ionuț Popa își află diagnosticul înainte de meciul cu liderul, restricțiile medicilor pentru antrenorul utist rămân în picioare





În jurul orelor amiezii, însoțit de familie, Ionuț Popa a ajuns pe mâna medicului neurolog din Timișoara, care l-a supus unei spectroscopii de rezonanță magnetică. Vorbim despre un examen imagistic noninvaziv care măsoară modificările biochimice din țesuturi la nivel cerebral. Spectroscopia este efectuată folosind același aparat de rezonanță magnetică nucleară ca în cazul examenului RMN convențional, dar se utilizează și o serie de teste suplimentare (secvențe) care oferă informații despre metabolismul și structura biochimică a țesuturilor, astfel încât medicul imagist poate determina tipul de țesut prezent.

Fiind vorba despre un examen complex, rezultatul va veni de abia spre finalul săptămânii viitoare, până la ora partidei de acasă cu Snagovul. Fiindcă ilfovenii o întâlnesc în etapa din weekend pe codașa ACS Poli Timișoara, probabil se vor prezenta tot din postura liderilor la Arad, aici unde Ionuț Popa ar mai putea sta sau nu pe banca UTA-ei. Chiar „Mister” spunea că în funcție de ceea ce îi vor spune medicii după spectroscopia de astăzi va mai continua sau nu să îi antreneze pe „roș-albi”, punând – cum este și normal, de altfel – sănătatea pe primul plan.

Până una alta, Ionuț Popa rămâne în concediu medical, cu restricții precise din partea medicilor. Aceștia i-au spus clar că nu are voie să stea în frig, să facă efort sau să se expună emoțiilor de orice fel. În proporție de 99%, „Mister” nu va face deplasarea la Clinceni cu echipa, dar este posibil să o viziteze scurt mâine sau vineri, înainte de plecare. Utiștii se vor deplasa la bordul unui autocar spre Hotelul Mirage Snagov vineri, urmând ca a doua zi, de la ora 13, să intre pe gazon contra uneia dintre pretendentele la promovarea în Liga 1.

Vă reamintim că experimentatul tehnician arădean acuză probleme de sănătate de pe la mijlocul lunii ianuarie, trecând pe la mai mulți medici din Arad, Iași sau Timișoara. Inițial se părea că vorbim despre o semipareză facială, dar starea de rău a persistat și după sesiunile de fizioterapie. De la începutul săptămânii trecute, Popa a decis să meargă pe mâna unui doctor neurolog de la Spitalul Clinic Județean din Timișoara, care i-a impus restricții clare legate de stilul de viață și, astfel, nu a mai condus antrenamentele UTA-ei și nici nu a luat pe bancă la disputa de sâmbăta trecută cu Luceafărul Oradea (scor 0-3).

15 comentarii

  1. Multa sanatate Popica ! Credeam ca o sa te vad la Clinceni .Echipa cred ca va face un joc bun care sa te bucure .

    0
    0
  2. Multa sanatate ii doresc si eu,imi pare rau ca se afla in situatia asta dar mai importanta este sanatatea Mister Ionut Popa ! Si daca saptamana viitoare raspunsul medicilor va fi bun , tot in pericol ve-ti fi la revenirea in iarba pt. ca, dumneavoastra fiind un coleric ,un mare patimas al fotbalului ,nu ai cum sa nu te enervezi in timpul jocurilor, pe jucatori si pe arbitrii taind la intensitate maxima aceste meciuri, asa ca, mai importanta este sanatatea decat sa va riscati sanatatea !!!

    0
    0
  3. Un comentariu pt.nea Popa apare la Trica.. La Clinceni meci de trei semne. Dacă ar fi fost 6 de 6 semne.. Cine ar fi ghicit parcursul acestei grupări cu nume de aerodrom militar ? Lot făcut în zi cu noroc , cînd alții erau la plaje.Acum daca te pui cu ei te lovești de un orgoliu ce nici ei nu știu de unde venit. Asta a adus nou seria cu 20 de echipe ! Niciodată n-ar fi îndrăznit la trei serii ,așa ceva Metalul Aiud ,Orăștie sau cei. din Tirnaveni !! La pronostic ne aducem aminte că odată și odată tot trebuie sa punem la punct formații fara trecut sau viitor .Noi punem 2 !! Hai UTA !!!

    0
    0
  4. Sa va auda Dumnezeu domnule Ionescu Gavrila cu pronosticul de 2 , va fi foarte greu, dar nu imposibil, vom vedea !!! Dupa numele importante de jucatori cu experienta adusi de Ionut Popa , UTA. nu ar trebui sa aiba probleme cu cei de la Clinceni o echipa cu multi tineri adusi de la juniorii FCSB-ului dar care joaca un fotbal ambitios si se vad rezultatele !!! Vom vedea ce se va intampla , poate ne rezerva baietii o surpriza si va invinge pe Clinceni !!!

    0
    0
  5. In orice caz , va fi un meci foarte greu pt. ca pustii Clinceniului sunt talentati, alearga mult pe teren si un antrenor foarte ambitios care stie sa-i motiveze ,nu degeaba sunt pe primele locuri in clasament !!!

    0
    0
  6. Păcat ca sa îmbolnăvit Ionuț Popa, multă sănătate iti doresc
    Păcat de clubul UTA nu mai e ce a fost inainte.
    Mie dor sa vad UTA cum câștigă campionatul
    Haide UTA!!!!
    Clinceni – UTA 0 – 1

    0
    0
    1. Da ,din pacate e foarte foarte grav . Doamne ajuta sa treaca cu bine peste probleme , chiar daca la Uta nu va mai fi . Multa sanatate Mister !

      0
      0
  7. Prea mulți bani a înghițit clubul ăsta.Este prea exagerat și bătător la ochi ,la ce bani primește UTA spui că te bați lă retrogradare. Cred că toată conducerea ar trebui să plece . …e prea mult deja! Este a doua oară cînd se aduc jucători după CV-uri ,nu după merite. Problemă mare la club este conducerea care aruncă banii pe niște jucători expirați.

    0
    0
    1. Nu s a aruncat nici 1 cent pe acesti jucatori , au fost adusi liber de contract…daca erau adusi contracost ( transfer normal ) ,fi sigur ca se reprosa acele chestii….insa din moment ce nu exista patron , automat nu sunt nici bani de transferuri…nu avem ce comenta de transferuri…

      0
      0
    2. Exact ce semnalam in celalalt articol, mesaje jignitoare si raport de 0 like-uri si 10 dislike-uri pentru giro, cei cu bun simt nu iti mai agreaza mojicia!

      0
      0
  8. Nesimtit esti tu si cei care te-au procreeat.Inceteaza cu sageti impotriva mea,pentru ca nu voi intra in jocul tau,dar daca insisti…ne putem incorda,la o adica!Daca aveai cea mai mica demnitate si acel minim respect, nu ai fi scris despre sanatatea lui Mister.O stim destui,chiar inainte de aparea in spatiul public,pe cand tu ciuleai urechile prin tribune…Nu cred ca este necesar sa faci Can-Can din acest subiect….”Eu sunt mic,nu stiu nimic,tata in pod beleste oaia!”Dar tu nu cunosti aceasta notiune.Daca te consideri,asa cum te semnezi,Utist,las-o mai moale cu propaganda,Radio Sant,mai mult negativista!
    Oricum,de apreciat, CA CU gramatica ai mai progresat usurel…Si asta nu ar fi o problema,pentru ca scriu multi suporteri adevarati,asa cum stiu si pot ei….
    Semnez „nesimtitul”!Esti multumit?

    0
    0
    1. Din pacate la mocrea nu te primeste , esti in stadiu prea avansat….Doamne fereste sa ajunga cineva in halu tau….Doamne fereste pe toti de „boala” ta !!!

      0
      0
  9. Nu-mi place sa imi dau cu parerea , fara sa am dovezi. Referitor la boala lui Ionut Popa sint citeva chestii limpezi. Dupa atatea investigatii-unele…sofisticate- mi-e limpede ca diagnosticul se reduce la 1-2 indoieli, nu-i vorba ” o simpla viroza”, in mare se stie ce are. Apoi toate bolile neurologice regreseaza greu ( daca…regreseaza). Pareza faciala despre care se tot vorbeste este un efect al bolii, cauza bolii este alta. Ca o parere Ionut Popa trebuie sa renunte la fotbal ( cel putin pe termen scurt…2-3-4 luni ). Asta inseamna ca UTA nu mai poate conta pe el pentru a face un lot, despre care sa spui ca ar putea lupta la promovare. Cu Ciucur, cu Seroni, cu Kanda nu poti sa ai pretentii, astia nu au convins pe niciunde……de vreo 2 ani, de ce ar face-o la UTA ?. Deci concluzia imi pare clara, doar ca la cita incompetenta are conducerea clubului, am mari indoieli ca vor fi luate hotararile si alegerile cele necesare.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button