UTA Arad

Păcurar: „Am rămas datori la faza ofensivă, din păcate se vede că sunt probleme foarte mari la aspectul fizic”





UTA a pierdut pe terenul Academicii Clinceni după un meci în care nu prea a contat pe fază ofensivă. Totuși, nici gazdele nu au excelat, momentul penalty-ului din minutul 76 fiind decisiv în economia rezultatului.

Despre meci a vorbit Cristi Păcurar, care a coordonat echipa pentru această partidă în lipsa lui Ionuț Popa. „Un joc în care știam toate detaliile despre adversar si până la faza penalty-ului cei de la Clinceni nu au avut nici o situație clară din acțiune, doar din faze fixe. Am pregătit foarte bine jocul, știam că au posesie foarte bună acasă, ei fiind o echipă care se luptă la promovare în acest moment. Ce este nemulțumitor, iar băieții și-au dat seama de acest lucru, e că am rămas datori la faza ofensivă, unde credeam că putem pune în pericol poarta adversă. Am încercat după penalty să forțăm prin urcarea lui Șeroni și introducerea lui David Popa, dar, din păcate, nu a avut nici un efect. La golul doi erau patru jucători de-ai noștri lângă Pațurcă și niciunul nu l-a atacat, iar acesta a profitat și a înscris. Suntem foarte supărați, am pregătit foarte bine acest meci, din păcate se vede că sunt probleme foarte mari la aspectul fizic, din minutul 60 am căzut. Știm acest lucru, încercăm să-l îmbunătățim antrenament după antrenament, vom face câteva schimbări înainte de meciul cu Snagov”, a comentat Pacurar.

După cele două lovituri de la 11 metri primite de Luceafărul Oradea pe „Motorul”, UTA a fost si astăzi „victima” unei noi decizii discutabile. „Nu știu dacă a fost penalty, cert este că e al treilea penalty consecutiv care se dă împotriva noastră”, a fost remarca „secundului” utist.

În următoarea etapă, UTA înfruntă o altă echipă ilfoveană implicată în lupta la promovare, Sportul Snagov.









31 comentarii

  1. Nu inteleg cum dupa 3-4 meciuri te mai poti plinge la capitolul conditie fizica,inseamna ca si antrenamentele sunt vai de capul lor ?

    0
    0
  2. alooooo …. antrenoru lu peste prajit ….antrenez eu echipa??? cu acesta conducere tehnica si adminstrativa ne ducem in liga 3 dar ne aude cineva pe noi suporterii??

    0
    0
    1. De pregatirea fizica , imi imaginez, se ocupa tot echipa tehnica. Cantonament, amicale, antrenamente=0, cam asta ar fi concluzia.
      Din pacate , asta nu e UTA, asta nu e spiritul Batranei Doamne, e o copie nefericita, o caricatura, care a ajuns ciuca batailor pentru toate echipele care acum cativa ani, practic nici nu existau.
      De remarcat, totusi, parerile de rau!

      0
      0
  3. Problema e așa Dacă vine un antrenor din Arad ,poate fi obligat să păstreze lotul. Dacă vine din afara face schimbări mari Nu o sa vrea sa se îmbolnăvească la fel ca Popa .Evoluția slăbuță de pe la baraje e ,,,aur”’ curat fata de ce e acum. O stabilizare a echipei poate apare tocmai la revenirea lui Manea ! UTA are nevoie de antrenor și încă unul care zimbeste rar.!!! Ceva in genul fostului Borugă !!

    0
    0
    1. Sincer eu unu m-am cam săturat de atîtea scuze ba terenul ba gazonul dar vina noastră domnule Pacurar nu e nici o dată deci singuri care sunt fără vină sunt cei din staf pe bune ai mers să joci la egal și te-ai fript antrenore

      0
      0
  4. Sa lasam scuzele deoparte ! Ba sinteticul, ba pregarirea fizica. Sunteti jucatori de fotbal sau marionete? Jucatorii tineri ar trebui sa alerge mancand pamantul, 90 minute. Ei saracii, dupa 30 minute, gafaie ! E cineva in lot care dupa antrenament sa mai ramana la teren sa exerseze anumite faze, executii? Presupun ca nimeni ! Echipa nu are un lider in teren, se joaca haotic, fara nicio viziune. In ultimul rand e nevoie si de un antrenor daca Popica are probleme de sanatate. Pacurar e bun dar nu la nivel de seniori.

    0
    0
  5. Ce citim :”….am pregătit foarte bine acest meci, din păcate se vede că sunt probleme foarte mari la aspectul fizic, din minutul 60 am căzut…”.. Da, UTA s-a dus „ca mielul la taiat”, s-a dus,…daca e posibil, un 0-0, si nu avea cum sa fie posibil. Asta nu este tactica, asta nu e pregatire de meci, astia nu-s antrenori, sa nu incerci sa ataci, si sa stai cu fundul pe 16 m, de acolo bubuiala si pe faza a doua, iar la sfarsirt…..Seroni la atac….. ca a dat vreo 2 goluri in viata lui. Sa fim seriosi ! ! La UTA „pute” a incompetenta, la unii jucatori, la antrenor, mai ales la conducere. Nu cunoasteti cumva o persoana care, de mult timp este aciuita la UTA, si care azi constata ca echipa nu are pregatire fizica ?

    0
    0
    1. Bine punctat Cosmin… Pute…. duhnește a mediocritate și incompetență…. de fapt nici măcar mediocritate nu este….
      Unde e preparatorul fizic? Ce face el? Ce face medicul de la echipă? Cum pregătește recuperarea răniților?
      Pleacă secundule și tu sau măcar taci din gură ca te discreditezi singur!
      Ți-ai batut joc de generația 97′-98′ …. Ce caută Copaci la echipă? Sau Iuga? La 98′ erau mai mereu rezerve! Ce semeni aia culegi acuma! Te-ai remarcat ca antrenor cu o rușinoasă retrogradare din liga 3 de care nu mai pomenește nomeni și acuma vorbești despre promovare… Penibil! De 3 ori penibil!

      0
      0
  6. Incompetenții principali sunt cei din conducere….mai marii drăgan și codru, acești băieți veseli care in viața vieții lor n-ar fi prins un post asemănător la un alt club, n-au fost in stare să deschidă un amărât de magazin in Mall…nu sunt in stare să găsească un amârât de petec de iarbă unde să se antreneze băieții…nu sunt in stare de 2-3 ani măcar să facă pe plac suporterilor in legătură cu echipamentul de joc….să mai spun că vechii elefanți vindeau meciuri chiar sub nasul lor? cât timp acești băieți vor juca in filmul ăsta, luați-vă gândul de la ceva bun.
    Și dăi mai departe cu demagogeala ieftină…hei-rup, hei-rup!

    0
    0
    1. @ Dan…il uiti pe „Il generalo, Meszar, ” care este …”cappo di famiglia „,…esti si nedrept si incorect ! Ai cumva, vreo idee cind au primit Gradinaru si Dragan ultimii bani – salariu-de la UTA ?. Nu putem fi atat de inconstienti, sa nu constatam ca toate se schimba doar Meszar si Pacurar …NU.. Ei, ca si cainii de linga macelarie nu pleaca , nici alungati ! Ei au adus UTA aici , au luat cota parte, : echipa de B este vax, juniorii sint vax, la UTA nimic nu merge bine, Doar astia doi …”stau pe metereze”, sint inamovibili…ca Dragnea…! . Niciodata, nimeni nu va da bani la UTA , ca sa le bage bani , in buzunar, astora. Ca Mesza nu are bani sa tina o echipa de fotbal,…de C, nu de B, e stiut. Ei au adus la UTA jucatori de 2 lei, expirati, si au renuntat la tinerii valorosi…. Ianos e titular si da goluri la Cluj, la UTA nu a fost bun. A renuntat la Buia, la Hlistei, ca sa ne aduca terminati,pe post de vedeta ( de la Vadrariu, la Seroni, de la Scutaru la …etc. Meszar cind plateste pentru erorile de management enorme, pentru capuseala cu Atletico ? Nu-mi ziceti ca nu e „omul lui Falca” …….!

      0
      0
    2. Bine ați venit dar aici e UTA! Și bufff 0-3 cu luceafărul, și buf bătaie și prin comunele de lângă București.. Chiar nu va este rușine?

      0
      0
  7. Păcurar ,Grădinariu ,Drăgan. ! Prea multi de rang 3 la o echipa cu pretenții. !! Popa a vrut să facă și treabă lor și-l costa !! La Arad au dat tircoale și oameni de fotbal!! E adevărat că ăștia maninca bani,dar maninca și fotbal pe pâine ! Nu dam nume. Dar distanța dintre ei și ce are UTA in conducere e exact de la A la locul 8 in B !!

    0
    0
  8. Faceți de rîs un nume important in fotbalul românesc , sa va dați demisia ca o sa retrogradam, sa va bata clinceni , luceafaru , ripensia , numai bani va trebuie !!!

    0
    0
  9. Meciul si scuza! Penibili! Deja vu! Buleica&Friends!!! Singurul transfer reusit din aceasta perioada este Seroni,fara el cred ca pierdeam si cu Recas!

    0
    0
  10. Urât tot ce se întâmplă la UTA!!! Și mai vreți să aveți suporteri din toată țara cum avea echipa în trecut! Sunteți sub orice critica din toate punctele de vedere! Cu toții de acolo!! RUȘINE MAXIMĂ!!

    0
    0
  11. Hmm, aceiasi chestie ca si in 2017…Aduci atunci NUME, ca Grahovac, Grigorie, Dan Roman, Mihalcea, si dupa cateva etape toti au plecat. Ca nu jucau nimic…

    0
    0
  12. Domnule Pacurar,vedeti ca lumea va contesta.Va intelegem pe criteriu profesional,dar nu aveti nici o treaba cu realitatea.Sa facem un exercitiu de cauza, realistic…Elefantii acestia,deveniti,Kanda,Melinte,Neagu,Seroni,va asculta?Mai ca ma indoiesc…Intrebarea ar fi pe cine sa asculte???Astia isi privesc doar portofelele,la zi….
    Sper sa nu ii prinda vara pe la UTA…..Mercenari cu stangul in dreptul…
    La Revedere,imi pare rau sa va scriu ca si cu dvs in frunte!Din respect pentru UTA!
    By,By!!!!Orice alta grupare,v-ar fi pus demult pe faras.La UTA este nevoie de un soc.
    O scriu cu pareri de rau…DEPASIT de situatie…

    0
    0
    1. Popa nu trebuie să plece, băi Giro? Sau esti trompeta lui? Fii obiectiv și fă analiza până la capăt! Popa nu ar fi fost pe făraș? Dacă UTA era ceea ce se pretinde a fi, Popa nu ar mai fi călcat în veci nici măcar în umbra echipei, nici vorbă să fie la „butoane”! Dar dacă Popa a avut susținători…. inclusiv din rândul „postacilor de serviciu”…. asta e situația!

      0
      0
      1. Fa și tu analiza corectă, și întreabă te dacă pleacă popa Ionuț mai dă bani la echipă Ghiță falcă? Nu vreți să înțelegeți că Meszar și Popa vor pleca doar când vor ei? Referitor la transferuri jucătorii aduși vor ajuta echipa, sunt buni pt liga a doua, mai ales Kanda și Ciucur, dar e adevărat că avem nevoie de un antrenor cu personalitate, care să impună respect! Personal l-aș aduce pe Gabi Balint, sau chiar Ilie Dumitrescu..dar pt asta trebuie sa vreie și ei, dar cum spuneam și popa sa se de-a la o parte..

        0
        0
          1. Scuze pt greșeală gramaticală de neiertat, și de netaxat, nea Puiu gi la hermanstadt.. Dar nu toți suporterii utei sunt academicieni și doctori docenti la litere ca dvs.. Și agramați k mine iubex UTA sa știți, de fapt UTA la baza era o echipa a clasei muncitoare, nu a aristocratilor precum domnia voastră!

            0
            0
  13. Dacă ar fi niște bani in plus și ai cerceta compatibilitatea multor jucători cu brandul UTA ai avea surprize mari !Tot ce trece anual nu se potrivește Nu ai unul de 4,,5 ani sa fie titular . Poate Manea,care cu lipsuri și calitati este ce vrem . Excepție fac juniorii. crescuți în club. E ca și cum ai ține un tablou de Rembrandt in garaj !! Am lansat ideea că poate multe decizii ale antrenorului sa fie fost grevate de boala. Maladia nu vine într-o, zi.! Ești nervos ,te mai doare capul ,acasă nu dormi și de fapt boala se instalează. Nea Popa poate fi cu siguranță un bun dir. tehnic

    0
    0
  14. Bă, m-i și rușine să mă bag în samă pă aci! Ne spurcăm unii cu altii, între noi, pă antrenori, pă staff, pă jucători, da copiatorul șef doarme bine mersi în patul Cimișoarei! Când întreb unde-i UTA, ORIGINALUL, cu palmaresul, cupele și campionatele ei și mai ales cu inimile și spiritul ei, tăți săriți in sus dă doi meteri! Copia, tăt copie rămânie, chit c-o fi dă Rembrandt! Valabil nu numa păntru echipă, da și păntru suporteri!

    0
    0
    1. Ai dreptate, dar tot fotbalul românesc e o copie dacă ne gândim mai bine.. Craiova e tot copie, dar rezultatele și infrastructură a adus spiritul legendarei Craiova maxima, au doar abonați 10000! La fel și UTA când va avea stadionul terminat, și rezultatele cât de cât…în nici un caz liga a doua, lumea va uita de covaci, Salonta, Marțian…ne trebuie rezultate, degeaba vom avea stadion nou, dacă vine Luceafărul Oradea și face instrucție cu noi! Repet, placa asta cu identitatea adevărată deja nu se mai pune, în Romania totul e un surogat

      0
      0
  15. Scuze după scuze
    Rusine !!!!!
    Demisia !!!!
    Conducerea habar n-are de fotbal, pierde timpul la UTA
    Va rog sa plecați de la club

    0
    0
  16. ACS in 10 scoate un egal la Snagov,bine ca sunt aia pregatiti fizic.Numai scuze peste scuze,bai tata daca nu esti in stare sa pregatesti echipa pleaca ca de scuze suntem satui,pai astia sezonul asta fara nici un obiectiv sau presiune ar trebui sa rupa norii cand colo ei sunt umiliti de luceafarul si clinceni…

    0
    0
  17. ACS. a scos un egal la Snagov pt. ca, il au antrenor pe Rachita in care jucatorii mananca jar daca nu il asculta, asa trebuie sa aiba UTA., un antrenor foarte bine pregatit si care stie ce sa ceara de la jucatori pe teren, dar se vede ca nici acuma pana in prezent nu se misca nimic , toata stima pt. Cristi Pacurar dar cu scuzele de rigoare nu este pregatit pt. echipa de seniori !!!

    0
    0
  18. ALO !!! Vine Snagovul etapa viitoare pe Motorul , TREZITI-VA BAIETII ca nu mai este lucru de gluma , daca ve-ti pierde si acest meci doamne fereste, UTA. intra serios in lupta apriga si dura la retrogradare !!!

    0
    0
  19. Vai, vai, vai …..! sa ajungi tu antrenor sa te plangi de problema de pregatire si sa mai fii in continuare in functie!? Pai, cine trebuia sa pregateasca echipa? noi!? Papati degeaba banii nostri si faceti acest club de rusine ! Acuma Meszar i-si renoveaza Arena FZ si cred ca se va retrage, eu sunt curios pe mainile cui ajunge acest Club….?!Timpul sa ne judece !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button