Liga a 2-a

Poenaru: „Am controlat meciul cap-coadă, golurile au venit pe un fond de joc bun”





Academica Clinceni a învins UTA cu 2-0 după un meci pe care l-a dominat teritorial, însă ilfovenii au avut și o doză de șansă. Barbu a deschis scorul dintr-un penalty obținut de Buziuc după un contact minor cu Rafael Iuga, iar Pațurcă a majorat diferența cu două minute înainte de finalul timpului regulamentar.

„Am trăit meciul cu mare intensitate și cu multă dorință de a reuși. Mă bucur că am reușit să câștigăm acest meci cu o echipă aflată puțin în suferință, care a venit aici să își vândă scump pielea. Având în componență foarte mulți jucători de valoare, cu ștate vechi în Liga I, știam că vom avea un meci foarte greu, dar mă bucur că băieții au înțeles ce trebuia să facem și au dat dovadă de caracter. Ne-a ieșit jocul pe care îl practicăm de obicei, sunt de părere că am controlat meciul cap-coadă, golurile au venit pe un fond de joc bun, au venit târziu, dar e bine că au venit și îi felicit pe jucătorii mei pentru atitudinea avută.” a declarat tehnicianul Academicii, Ilie Poenaru.

Trupa de lângă București a urcat, cel puțin până mâine, pe primul loc în Liga a II-a, și este o candidată certă la promovare. În continuare însă, jucătorii Clinceniului nu simt vreo presiune din acest punct de vedere: „La noi nu există presiune pe jucători, nu ne temem, noi luăm fiecare meci în parte și îl jucăm la victorie, iar la sfârșitul sezonului vom trage linie și vom vedea ce se întâmplă. Nu urmărim neapărat clasamentul, ne interesează, dar nu îl urmărim. Mulți spun că noi am ajuns conjunctural în vârful clasamentului, dar de foarte multe etape reușim să rămânem acolo. Am observat că nimeni nu ne ia în seamă, nu este nici o problemă, noi avem drumul nostru, știm ce avem de făcut.” e de părere antrenorul născut la București.

Peste o săptămână, Academica are un nou meci acasă, contra Luceafărului Oradea.









Un comentariu

  1. Un meci de X transformat chiar de arădeni in 1 ! O echipa care dorea golul și alta parca prelungea suspansul cînd avea să-l primească .Fara remușcări.La arădeni ,jucători de toate felurile. Care mai tehnic ,care mai bătăios .Un lucru nu vroiau. să înțeleagă. Că efortul și ambiția lor fragmentată trebuie să formeze o echipa !De la UTA cînd se termină meciul ,reții 2 ,3 nume de la Clinceni niciunul. Aici nu putem. avea o explicație. În mod dureros ea există.Altii dau totul și te pisează pina dau golul. Tot alții gindesc ce fac ei daca vine alt antrenor cu pretenții !!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button