Cluburi polivalente

Andreea Popescu a strălucit în bazinul din Bacău: Junioara CSM-ului – cea mai bună din țară la înot bras





Campionatul Naţional de înot de la Bacău s-a încheiat duminică, iar înotătorii de la CSM Arad au mai obţinut rezultate notabile: Andreea Popescu este noua campioană naţională de juniori a României la proba de 200 metri bras, iar Patrick Kugelman a obtinut medalia de bronz la juniori, în proba de 200 metri bras. Cu acest rezultat, Andreea a mai obținut titlul de vicecampioană naţională la tineret şi locul 4 la senioare.

Bilanţul obţinut de înotătorii CSM Arad la această ediţie a Campionatului Naţional de seniori, tineret si juniori este de 8 medalii:

Locul 1 – doua clasări:

Andreea Popescu – 100m bras – categoria junioare; 200m bras – junioare;

Locul 2 – 5 clasări:

Andreea Popescu – 100m bras – categoria tineret și în proba 200m bras – categoria tineret și în proba de 50 m bras categoria junioare

Ionuț Sărac – locul 2 în proba de 50m și 100m bras – categoria seniori;

Locul 3 – o clasare:
Patrik – Kugelman în proba de 200m bras juniori;

La această ediţie au participat 385 de înotători care au reprezentat 60 de cluburi sportive. Este de remarcat că sportiva junioară, Andreea Popescu, s-a clasat pe locul 4 la categoria senioare în probele de 100 metri şi 200 metri bras.

Ionuţ Sărac este student al Facultătii de Educaţie Fizică si Sport din cadrul Universităţii Aurel Vlaicu din Arad şi va reprezenta Universitatea, tot la Bacău, la Campionatul Naţional Universitar de înot, programat în perioada 12-13 aprilie.

csmarad.ro









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button