Stranieri aradeni

Contra, despre Man: „Unul din puținii jucători din campionatul nostru care joacă un fotbal total!” Impresarul Pini Zahavi a fost la București pentru atacantul arădean





Partida de duminică seară, de pe Arena Națională, a avut parte și de invitați de seamă. Unii dintre aceștia au fost cei aduși de Giovanni Becali, după cum a anunțat în direct la Digi Sport. Tatăl lui Neymar, vedeta celor de la PSG, precum și celebrul agentul de jucători Pini Zahavi au urmărit din lojă încleștarea iar la final au plecat mulțumiți.

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, dar un personaj influent și acum în fotbalul românesc, a spus care a fost jucătorul monitorizat în special de Zahavi. „Nu mi-a spus Giovani pentru cine au venit impresarii, dar eu știu de atunci. Au venit pentru Man, el e ținta!”, a spus, la Pro X, Dragomir.

Cel poreclit „Corleone” a continuat: „Îl mai urmăresc pe Man două-trei meciuri. Dacă joacă cum a făcut-o duminică, pleacă cu 20.000.000 euro! În Anglia sau în Italia! Din amândouă campionatele există interes”, a mai spus Dumitru Dragomir.

Și Ilie Dumitrescu susține că Becali poate face o avere din transferul lui Dennis Man. Ilie Dumitrescu, expert Digi Sport, apreciază tactica lui Gigi Becali, de a încerca să scoată cât mai mulți bani din transferul atacantului care a făcut furori la naționala României U21. Mai mult, Cosmin Contra lasă de înțeles că fotbalistul cu opt goluri în această ediție de Liga 1 va deveni jucător de bază la echipa mare. „Guriță” l-a numit pe Man „jucătorul total”.

„Există scouteri care vânează jucători din această zonă, iar Steaua este o vitrină. Este foarte bine că Gigi Becali așteaptă acest turneu final. Asta e viziunea lui Gigi Becali. A avut ofertă de 13 milioane. El vrea 30, vrea să ajungă la alt nivel. Jucătorul este un real talent, are toate calitățile. Vorbeam cu Contra legat de Dennis Man. Cum reacționează din punct de vedere tactic, dacă respectă sarcinile, dacă joacă un fotbal total. Mi-a zis că e unul din puținii jucători din campionatul nostru care joacă un fotbal total. Scoate adversari din joc, finalează. Încet, încet va deveni un lider la Steaua. Eu am discutat la telefon cu Gigi și mi-a zis că vrea să sară de bariera asta de 20-25 de milioane de euro pe un jucător”, a spus Ilie Dumitrescu la Digi Sport.

Dincolo de cei 100 de mii pe care Becali trebuie să-i dea UTA-ei după debutul oficial al lui Dennis Man la prima reprezentativă a României, gruparea arădeană mai are la mână o a treia clauză. Aceasta prevede ca la Arad să ajungă și 11 procente dintr-un viitor transfer, care, la sumele ce se vehiculează în schimbul mutării fotbalistului arădean în campionatele puternice ale Europei, ar putea să asigure liniștit bugetul grupării fanion a Aradului pe 3-4 sezoane în Liga 2-a și unul-două sezoane în Liga 1. Asta fără a pune la socoteală ajutorul ce ar veni de la autoritățile locale sau de la televiziuni în cazul unei mult visate promovări în vara anului 2020.

2 comentarii

  1. Lui MAN noi suporterii i-am ținut pumnii la fiecare apariție. Mai intai sa fie titular apoi la națională acum pentru Occident. Va fi greu ,dar nici până acum nu a fost ușor. Bagajul tehnic îl are ambiția la fel.Trebuie sa reziste la ,,clinciuri” de duritate peste medie ,lăsate de arbitrii Lumea vrea și spectacol ,dar și lupta. Asta au in plus croații ,muntenegrenii care joacă pe la ei .Man poate deveni nu numai exponent de Virf al Aradului ,dar chiar al naționalei . Va conta și evoluția de la ,,europen” în vara . Bafta !!

    0
    0
  2. Ipotetic vorbind, daca FCSB il vinde cu 20 mil Euro si UT-ei i-ar revenii 2,2 mil la cum ne-au demonstrat oamenii din conducerea clubului ca stiu sa gestioneze banii nu prea are rost sa ne bucuram prea tare. Ce vreau sa spun: avem nevoie de un manager bun la club care pe langa cunostintele in ale fotbalului sa aiba know-how si soft skill-urile potrivite pentru un manager sportiv. Chiar daca aduc un strain care sa aiba scoala ca prin Romania nu prea imi vin in minte manageri de fotbal buni.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button