Pariuri sportive, gaming și casino

Bonus fără depunere la pariuri online, între mit și realitate





Ai auzit de ofertele caselor de pariuri online în care ți se oferă fonduri în mod gratuit, fără să efectuezi o depunere? În piața românească de online gambling există astfel de oferte furnizate atât pentru pariori, cât și pentru amatorii jocurilor de cazinou. Totuși, în ce măsură se pot transforma acele fonduri în bani reali, pe care jucătorul să-i poată retrage și folosi în alte scopuri? Răspunsul variază de la caz la caz, însă în linii mari, îți putem da niște sfaturi cu privire la așteptări ar trebui să ai vizavi de astfel de promoții și totodată îți putem furniza câteva indicații pentru a-ți face experiența de pariere să fie una cât mai bună.

De ce apelezi la un bonus fără depunere la pariuri?

Una dintre cele mai simple și totodată neglijate întrebări din lume, „De ce?”, merge foarte bine și în contextul de față. Când îți faci cont nou la o casă de pariuri sportive online pentru a profita de o astfel de promoție, doar nu-ți bați capul cu asta pentru că vrei să te îmbogățești, sperând să câștigi bani de un apartament de pe urma celor câțiva zeci de lei virtuali primiți gratuit pentru a juca, nu?

Dacă fiecare parior și-ar pune această simplă întrebare, nu ar mai exista atâtea discuții cu privire la bonusuri în general. Totuși, atunci când ne referim la bonusuri fără depunere, trebuie să ne gândim că acestea sunt efectiv ca niște bețigașe peste care stropim parfum din testere în magazinele de specialitate. La fel ca și acele parfumuri demonstrative, bonusurile fără depunere nu sunt menite să deservească alt rol decât să-i acorde clientului șansa de a cunoaște mai bine produsul.

Bonusurile fără depunere la pariuri online se acord fie instant, după validarea adresei de e-mail, fie după verificarea contului, adică după ce jucătorul trimite documentele solicitate care fac obiectul verificării obligatorii impuse de statul român prin intermediul organului abilitat, și anume Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. Practic, operatorul îți cere cel mult să faci ceea ce oricum legea te obligă în calitate de parior online, așa că nu trebuie să te lezeze nici faptul că ți se cer documente pentru a ți se acorda un bonus fără depunere de la casele de pariuri licențiate în România.

Ce faci atunci când primești un bonus fără depunere?

Nu-ți bate capul prea tare cu îndeplinirea condițiilor de rulaj, întrucât acestea sunt făcute special pentru ca tu să nu poți duce la bun sfârșit rulajul. Din contră, fă ceva distractiv, cum ar fi să pariezi live urmărind live video un meci între două echipe necunoscute sau plasează un pariu mai îndrăzneț ca niciodată, cum ar fi să încerci să anticipezi o bombă. Ideea este să-ți bagi puțin nasul prin platforma/aplicația operatorului și să vezi cam despre ce e vorba în mare.

Dacă vezi ce-ți place, aruncă un ochi peste pachetul de bun venit și caută să revendici bonusul la prima depunere, în cazul în care cotele oferite de operator sunt bune și ai o impresie bună vizavi de ce ai experimentat până acum. Totuși, există și posibilitatea să descoperi ceva care-ți displace profund la operator, caz în care poți merge mai departe pentru a testa o altă casă de pariuri. Tocmai asta este menirea bonusurilor fără depunere: să-ți ofere șansa să testezi produsul fără să investești bani.

Cum tratezi bonusurile la pariuri online și jocurile de noroc în general?

pastedGraphic_2.png

Pariurile și jocurile de cazinou trebuie să fie pentru tine o relaxare, o distracție și nicidecum un motiv de frustrare, un chin sau o povară. De aceea, nu-ți face așteptări cum că te vei îmbogăți din pariuri, ci gândește-te că te distrezi, trăind meciurile la intensitate maximă și că ai șansa, ca la loto, ca într-o bună zi să dea norocul peste tine, însă nimic mai mult. Nu paria banii de rată, de întreținere, de benzină, de chirie, de alocație sau mai știu eu ce. Investește numai sume pe care le ai rezervate pentru distracție și nu face o patimă din asta. Dacă vezi că jocul pune stăpânire pe tine, nu ezita să ceri ajutorul psihologilor specializați în probleme de gambling. Nu este o rușine să ai o tulburare de acest fel, iar dacă eziți să faci acest pas s-ar putea ca repercusiunile să fie dintre cele mai neplăcute. Dă-ți seama că nu degeaba este împânzită România de săli de jocuri și case de pariuri, dacă acestea nu ar fi extrem de profitabile pentru deținători. Fii deștept și înțelege că jocurile nu sunt făcute pentru ca tu sau altul să câștige, ci pentru ca tu să plătești constant pentru o distracție.

În acest sens, încearcă mereu să vezi partea pozitivă în bonusuri și nu le considera ca fiind niște capcane pentru pariori. Dacă ești sincer, îți vei da seama că și dacă le revendici și dacă nu, suma respectivă de bani pe care o ai la dispoziție pentru această activitate oricum o vei investi în joc, sub o formă sau alta. Îți urăm mult succes și stăpânire!









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button