UTA Arad

Kanda s-a deblocat în „alb-roșu”: „Sper ca de acum înainte să fiu din ce în ce mai util, iar ca echipă să fim tot mai buni de la etapă la etapă”





Obișnuit cu golul, Bodo Kanda a avut de așteptat 7 luni de zile până să simtă din nou bucuria unei reușite oficiale. Mijlocașul ofensiv transferat de UTA în această vară a spart gheața în „alb-roșu” cu 4 minute înainte de ultimul fluier al partidei de la Balotești, câștigat de echipa sa cu 3-1. Precedentul gol îl înscrisese pe 15 septembrie, în Liga 1, în Dunărea Călărași – FC Botoșani 3-2, ocazie cu care a oferit și un assist.

Deși a avut destule oportunități și în precedentele 6 meciuri disputate pentru „Bătrâna Doamnă”, fotbalistul crescut de Dinamo a găsit doar acum plasă porții adverse cu un șut la colțul lung, după o pătrundere din stânga. „Într-adevăr, am așteptat destul de mult acest prim gol în tricoul UTA-ei, mă bucur că el a venit în sfârșit.  Sunt un jucător cu profil ofensiv și, pe lângă pase sau alte realizări în teren, ar trebui să contribui și cu goluri din când în când. La cum a decurs jocul de azi, cu o dominare tactică clară din partea noastră și cu destule ocazii în special în repriza a doua, simțeam că voi marca și eu. Acum sper să continui pe această linie, să fiu din ce în ce mai util echipei și să creștem cu toții în așa fel încât de la vară să fim printre candidatele certe la promovare. Odată cu aceste trei puncte avem și mai multă liniște să ne vedem de drumul nostru și vrem să fim tot mai buni de la etapă la etapă”, ne-a declarat Kanda.

Runda viitoare, chiar miercuri, contra Pandurilor, UTA se va întoarce pe „Motorul” pe o suprafață de teren ce nu se poate compara cu cea de la Balotești. „Nu ne-a ajutat deloc suprafața proastă de joc, dar, chiar și așa, ne-am adaptat destul de repede și am făcut ce ne-au cerut antrenorii. Până la urmă, diferența am făcut-o prin poziționarea în teren și motivația superioară adversarilor. Contează mult că lucrăm mult și din punct de vedere tactic, acest aspect contează mult în special de meciurile de luptă cum a fost acesta. Antrenorii ne dau multă încredere, chiar și Mister, chiar dacă nu este tot timpul cu noi, ne ajută mereu cu sfaturi când vine în vestiar”, a adăugat fotbalistul care va împlini 27 de ani peste numai 11 zile.

„Bodo și-a dorit mult acest prim gol, știam că-l va reuși mai repede sau mai târziu. E un fotbalist care muncește mult la antrenamente, e inteligent și se sacrifică mult pentru echipă. De exemplu, azi, a făcut excelent și faza defensivă, a făcut risipă de efort și tot a găsit resurse să marcheze acel gol de autor spre final”, a spus și Cristian Păcurar, „secundul” UTA-ei, despre elevul său.

6 comentarii

  1. Bravo BODO KANDA,ai spart gheata, sper ca la anul sa o duci pe UTA. impreuna cu coechipierii tai, in liga1a, FORTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
  2. Eu nu vad UTA la promovare anul viitor, daca ramane sistemul cu doar doua promovate direct..un loc va fi sigur al rapidului, apoi sunt cluburi care sunt mai mai potente si vin din orașe mai puternice ca fc argeș, farul, u cluj care sigur se va intarii dupa ratarea obiectivului de anul acesta, Buzaul care da salarii de liga intai in liga a treia, petrolul sper ca promovează anul acesta, dar chiar si asa, unde are loc si aradul nostru sarac sa lupte la varf? Fiți realisti oameni buni , nu visati cai verzi pe pereti, realitatea bate imaginatia!

    0
    0
  3. Deocamdată e vorba de o lupta pt. promovare. Nu vor conta banii sau vizibilitatea orașului Sa ne gândim numai la acest grup itinerant ce își spune Snagov .Nu trebuie să ne speriem de nume ca Rapid. Ei continuă să fie o echipa de cartier cu deschidere spre A . Nimic mai mult. Un lot eterogen ,de virste coapte și în curs de. afirmare ,cu antrenor care nu a văzut puterea B-ului. În plus ,giuleștenii sunt de departe campionii instabilității emoționale. Prin ‘ 62 pierduseră Cupa cu Ariesul Turda Se zicea atunci. ,,Ne uităm cu lupa ,, la Rapid să vedem Cupa” !! Asta ca veni vorba. Ce știm e că pornim la o lupta Deloc ușoară. Pledam pt. lipsa complexelor !!

    0
    0
  4. Pt. atacarea promovarii la anul, UTA, mai are nevoie de jucatorii valorosi si cu experienta si bineanteles finantare mai consistenta !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button