Fotbal judetean

Puștii lui Sculici s-au deblocat la a cincea încercare, Vladi nu se regăsește: CS Ineu – CS Glogovăț 3-2





Două dintre echipele ce nu au cunoscut gustul succesului în returul Ligii a IV-a și-au dat întâlnire în Țara Zărandului. Diferența de experiență a fost net în favoarea oaspeților din Vladimirescu, dar cei care aveau să bucure la ultimul fluier al lui Călin Mateuț au fost tinerii elevi ai lui Cristian Sculici.

Și, totuși, Glogovățul a început excelent meciul. În minutul 4, Pantea a deschis tabela printr-o lovitură de cap după cornerul bătut de Gornic. Gazdele nu au dezarmat, au intrat treptat în joc și au găsit golul de 1-1 după 35 de minute de joc. Dan Mâneran a primit o minge peste apărare, l-a driblat și pe Ciornei și a înscris cu poarta goală. Apoi, vizitatorii au cerut penalty la o intervenție în careu asupra lui Coșa, dar scorul pauzei a fost 1-1.

Zărăndanii s-au întors și mai determinați de la cabine și au marcat la prima fază a actului secund (min. 48). Mâneran a urmărit o centrare șutată, a trimis pe spate cu capul și mingea a ajuns în plasă, la colțul scurt, ajutată și de devierea lui Mariș. „Vladi” a încercat să întoarcă rezultatul, dar a făcut-o cu prea puțină convingere. Mai mult, cu 10 minute înainte de final, Hulbăr a centrat de pe stânga, Ciornei a respins până la Spătaru, care a trimis din voleu în plasă. Partida avea să se relanseze în minutul 86, când Karmanoczky și-a introdus balonul în proprie poartă după centrarea din corner a lui R. Ardelean. În prelungiri, Glogovățul a atacat cu toate liniile, iar Ardelean și C. Negrea au trecut pe lângă golul egalizator.

În sfârșit, Ineul a mișcat clasamentul și revine, cel puțin deocamdată, în Top 6. „Am luat un gol rapid, după un corner, avem probleme la fazele fixe, se vede tinerețea jucătorilor. Am pus apoi stăpânire pe joc, am ratat destul de mult, dar am dat și golul egalării ce ne-a dat încredere. După pauză, am înscris rapid, apoi aproape am închis meciul cu golul de 3-1. Am meritat această victorie, am combinat, am întors rezultatul, după ce la alte meciuri am pățit invers. Dorință de victorie a fost tot timpul, dar era o lipsă de încredere. Am pierdut patru meciuri consecutive, dar astăzi am făcut un joc destul de bun. Sper ca victoria să le arate că încrederea mea în ei se datorează valorii lor, iar de acum să vină cât mai multe rezultate pozitive. Din vară trebuie să vedem ce facem, avem trei oferte concrete de la cluburi de primă ligă pentru unii juniori, e clar că nu-i mai putem ține. Din fericire, mai vin ceva valori din urmă, dar trebuie să creștem și noi la nivel de club. Nu putem doar să dăm vârfurile de la juniori, trebuie să facem un pas înainte, măcar să scoatem capul la nivel de republicani”, a precizat Cristian Sculici, care a utilizat din nou un jucător de câmp, pe Zamă, între buturi.

Fără Diarra, dar mai ales Doboș, unul dintre juniorii titulari, Călin Dehelean a trebuit să apeleze la Denis Negrea, jucător de 16 ani care s-a apucat de fotbal doar de un an de zile. „S-a simțit această improvizație și cu toate astea am condus mereu și am pierdut ca întotdeauna. Ni se întâmplă pentru a treia oară în acest retur și văd că nu ne învățăm nicum minte. E adevărat și puștii Ineului au jucat destul de bine, pe undeva au meritat victoria, deși am avut și noi ocaziile noastre, plus două faze de penalty, dintre care cel la Niki Coșa clar ca lumina zilei. Sunt îngrijorat de această serie negativă, chiar mă gândesc să renunț, oricum din vară lucrurile trebuie să se schimbe dacă vrem ceva cu această echipă”, a menționat și Călin Dehelean, antrenorul celor de la Glogovăț

Formații:

Ineu: Zamă – Jilavu (70 Dragoș), Karmanoczky, Șerban, Țica – Zdrențan – S. Balaci (95 Jurj), Spătaru, Ciurdaru (75 Dodu), Hulbăr – Dan Mâneran (94 Petrehele). Antrenor: Cristian Sculici.

Glogovăț: Ciornei – Neag (46 Țigan), Mariș, Pantea, Ruja (76 Avram) – Ardelean, Kocsis – Coșa, C. Negrea, Gornic – D. Negrea (67 Jurău). Antrenor: Călin Dehelean.

Arbitri: Călin Mateuț – Alina Mihoc, Emil Arsa.

Observatori: Romulus Tănăsescu, Ioan Hamza.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button