UTA Academie

Liga Elitelor: Echipele UTA-ei au încasat nu mai puțin de 7 goluri după minutul 86 și se întorc cu mâna goală de la Craiova





Juniorii mari ai UTA-ei au întâlnit astăzi, în Liga Elitelor, echipele Universității Craiova, chiar în Bănie. Ambele formații nu s-au mișcat rău, dar avut parte de finaluri de coșmar ce le-a condamnat la înfrângere.

 „Roș-albii” au condus până în minutul 90, apoi, cu doi oameni în minus…

Primul meci, cel al UTA-ei Under 19, a început foarte bine pentru arădeni. În minutul 15 Nistor este faultat în suprafața de pedeapsă, iar Isac înscrie din penalty. Gazdele revin repede, 1-1, dar Merian o readuce pe UTA în avantaj, din pasa lui Truță. Cu cinci minute înainte de finalul primei reprize Merian bate bine un corner, iar Oroian, debutant – ieri – în Liga 2-a, pune latul pentru 1-3.

În partea a doua, minutul 50, avea să se întâmple o fază bizară. UTA primește o lovitură de pedeapsă, din care și marchează. „Centralul” – însă – revine și fluieră „indirectă” pentru gazde, dar nu uită să-i dea un avertisment lui Rădulescu (care mai avea un galben și a fost eliminat) pentru că ar fi intrat mai repede în careu la executarea acelei lovituri de la 11 metri. Cu toate că au jucat cu un om în minus, arădenii au continuat să domine partida, irosind mai multe ocazii de a marca. În minutul 80, în urma unor discuții mai aprinse cu arbitrul, Merian vede cartonașul roșu. Gazdele, cu doi oameni în plus, prind curaj și reduc din diferență în minutul 87. Egalarea vine în minutul 90, dintr-un penalty semnalat la portarul Zamfir. În minutele de prelungire craiovenii marchează golul victoriei, cu un șut plouat de la 20 de metri și utiștii cedează cu 4-3!

Adrian Ungur a aliniat următoarea formație pentru UTA Under 19: Zamfir – Haloș, Salca, Pascu, I. Gavrilă – Rădulescu, Isac – Truță, Oroian, Merian – Nistor. Rezerve: Manea – Ursoi, Onișor, Borcea.

Eliminare utistă și la Under 17, „poker” craiovean pe final

Imediat după, s-a dat startul celei de-a doua partide, protagoniști fiind elevii lui Mircea Aslău și Mihai Petcuț, de la U17. Contrar distanței din clasament, prima repriză a fost una foarte echilibrată, craiovenii intrând la pauză cu un avantaj minim, 2-1. Pentru UTA a marcat Cristi Moldovan.

Partea a doua a fost un joc de urmărire, cu juniorii arădeni încercând restabilirea egalității. Dar, Uzum a reușit doar să reducă din diferență pentru 3-2 și, la 4-2 pentru gazde, UTA U17 a ratat bune ocazii de a marca. În minutul 87, Nădăban a fost eliminat, iar de aici partida a luat o turnură nedreaptă, gazdele marcând de încă patru ori.

UTA U17: Măcean – Palea, Găină, Nădăban, Turc, Merca, Mercioiu, C. Moldovan, Gădărici, Rotea, Aslău. Rezerve: Manea, Cleuță, B. Moldovan, Uzum, Pană. Au marcat: C. Moldovan, Uzum.

Etapa viitoare, peste o săptămână, ambele echipe „roș-albe” primesc vizita celor de la Csikszereda Miercurea Ciuc.

uta-arad.ro

6 comentarii

  1. Zamfire imi cer scuze fata de tine si cred ca am facut rau si familiei tale criticandu-te .ma luat valu .SCUZE…Multumesc.

    0
    0
  2. Da ,domnule Lucian aveti dreptate l-am jignit,si imi pare rau ,sincer Zamfir nu merita asemenea jigniri,sper sa ajunga unde isi doreste si inca odata scuze ..am gresit..imi pare rau sincer, .Multumesc.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button