Liga a 2-a

Bogoi nu o consideră favorită pe UTA în „intermediară”, dar: „Sunt alte mici lucruri care fac diferența…”





Victorioasă în ultimele două etape, contra ilfovenilor de la Snagov și Balotești, UTA joacă pe teren propriu miercuri împotriva celor de la Pandurii Târgu Jiu, echipă cu o singură victorie în 2019.

Trupa antrenată de Adrian Bogoi nu trece prin cea mai bună perioadă după plecarea golgheterului Pîrvulescu la Universitatea Cluj, strângând doar 5 puncte în cele șapte etape disputate în acest an. De asemenea, gorjenii nu au mai învins în deplasare din 15 septembrie 2018 (4-0 pe terenul Brăilei). „În aceste zile ne pregătim pentru meci, sunt 3 puncte pe care dorim să le câștigăm. Pentru noi nu contează în acest moment că jucăm acasă sau în deplasare, ne dorim să facem un joc bun pentru că avem mare nevoie de puncte. Nu cred că UTA este favorită, la acest nivel nu prea există favorite. Sunt câteva echipe care sunt mai bine organizate, cele din fruntea clasamentului, iar restul consider că au loturi aproximativ egale ca valoare. Bineînțeles, sunt și alte mici lucruri care fac diferența. Arădenii au stabilitate financiară, un lot valoros, pe când noi avem un lot foarte tânăr cu care încercăm să ne desfășurăm activitatea și să rămânem cel puțin la nivelul la care am fost până acum” au fost cuvintele lui Adrian Bogoi înaintea meciului de miercuri.

Dacă UTA are cel puțin patru absențe pentru jocul din etapa 29, din tabăra oaspeților singurul absent este George Tudoran, accidentat.

Partida dintre UTA și Pandurii Târgu Jiu va avea loc miercuri, începând cu ora 17:00, pe stadionul „Motorul”.

3 comentarii

  1. Adrian Bogoi,nu ti se pare ca esti cam ingamfat de spui aruncanndu-te cu capul inainte ca, o sa castigi 3puncte pe Motorul cu UTA. !? Esti asa sigur de tine ? Vezi ca, si Trica a declarat asa ceva inainte de meciul cu UTA . Este adevarat ca, la UTA. lipseste Minculescu si Neagu dar intra Seroni . Si la Pandurii lipseste George Todoran ,un jucator de baza, asa ca, Adrian Bogoi, nu mai fi atat de sigur !? FORTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
  2. Bogoi mai ,,hotz ” ca un vulpoi !! Așa se pune placa la preșcolari . Cu enunțuri care. le da curaj. Fiecare cu arsenalul lui. Pandurii merg mai departe cu aventura unui stadion nou ! Al lor e gata ,dar joaca pe un maidan. Alta data pe cai mari oltenii de matineu au un antrenor de echipa care respira pe datorie. !!

    0
    0
  3. Bogoi spera sa mai primeasca vreo 5 de 11m,la fel ca si in tur cand la faultul ala facut de negrul lui in atac la El Hasni s-a dat penalty iar asta saracul a trebuit sa stea pe tusa luni bune dupa accidentarea aia grava.Dar vorba aia daca l-a dat arbitrul inseamna ca a fost(asta bineinteles daca e in favoarea lui,daca era impotriva era o hotie cat casa).Era sa uit cel mai important aspect:neaparat omul in negru sa aiba la purtator numele de haidiner.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button