Minifotbal, futsal

120 de ani de fotbal în România: Încă 16 zile de înscrieri la Cupa firmelor și Cupa instituțiilor





Asociația Județeană de Fotbal Arad, împreună cu partenerii săi, Consiliul Județean Arad, Primăria Arad și Universitatea „Aurel Vlaicu” Arad, organizează o serie de competiții fotbalistice dedicate unui spectru cât mai larg din populația județului, sub genericul Arad – 120 de ani de fotbal în România, marcându-se, astfel, prima partidă oficială de fotbal disputată în țara noastră.

În acest context, în perioada mai-iunie se va desfășura Cupa firmelor și Cupa instituțiilor, adresată tuturor firmelor și instituțiilor din județ, cu scopul regăsirii plăcerii de a practica sportul rege. Meciurile se vor disputa pe terenul sintetic Șega Arad.

Responsabili de proiect sunt lector universitar dr. Gabriel Marconi (manager de proiect – Cupa firmelor, tel. 0722319391) și Ionel Iovescu (reprezentant AJF – Cupa instituțiilor, tel. 0726289692).

Înscrierile se fac până în data de 26 aprilie, la adresa de mail: office@ajfarad.ro, la nr. de fax 0257-256762 sau la sediul AJF Arad. Taxa de înscriere este de 500 lei/echipă (din care se asigură terenul de joc, asistenţă medicală, arbitraj şi premiere). Fiecare echipă va disputa cel puțin trei partide iar câștigătoarele vor fi premiate cu diplome, cupe și medalii.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button