UTA Arad

Bogoi: „Rezultatul e echitabil, s-a văzut și astăzi că ne lipsesc jucătorii maturi”





UTA a remizat pe teren propriu 3-3, contra celor de la Pandurii Târgu Jiu, în urma unei partide spectaculoase, cu răsturnări de scor. Oaspeții au condus cu 2-0 la pauză, prin reușitele lui Popescu și Blejdea, dar arădenii au întors prin D. Popa, Ciucur și Rus. Ultimul cuvânt l-au avut, însă, gorjenii, Dodoi egalând situația pe tabelă cu o lovitură de cap în minutul 82.

Adrian Bogoi a fost mulțumit cu punctul obținut, care ar putea fi important în vederea salvării de la retrogradare. „Am venit să ne luptăm pentru punctele puse în joc, știam că echipa din Arad este una destul de bună, cu jucători importanți și maturi. Noi, în schimb, nu avem jucători maturi, s-a văzut acest lucru și în meciul de azi.  Per ansamblu, rezultatul este echitabil. Este clar un punct câștigat, acest punct este un plus pentru noi și ne ajută. Sunt etape în continuare de disputat și vom juca la fel, indiferent ce echipe vom întâlni. S-au făcut foarte multe schimbări de lot la nivelul acestei ligi, unele echipe sunt mai bine organizate, altele cu probleme, important e să luăm punctele puse în joc”, susține tehnicianul gorjenilor.

După victoriile cu Snagov și Balotești, UTA a arătat o oarecare relaxare în prima repriză, când oaspeții au înscris de două ori, la practic singurele ocazii avute. Însă, tehnicianul gorjenilor e de părere că meritul le aparține în totalitate elevilor. „Nu cred că i-am prins pe cei de la UTA relaxați, și-au dorit mult victoria, dar astăzi nu au putut să ne bată. Și noi am fost motivați, chiar dacă am strâns mai puține puncte în acest an decât în tur. Facem greșeli individuale foarte mari. Și la meciul trecut contra lui ACS Poli am luat gol la o fază fixă banală într-un moment în care jocul curgea în favoarea noastră”, a mai punctat Bogoi.

UTA le ia 4 puncte Pandurilor în acest sezon, după ce în tur i-au cu 2-1, prin golurile marcate de Cubleșan și Oprea, respectiv Pârvulescu. Niciunul dintre cei trei fotbaliști nu mai sunt azi în loturile celor două grupări.









3 comentarii

  1. Atat de motivati ati fost incat in repriza a doua, pana v-am egalat, jucatorii tai au fost numai pe jos…nu ti-e scarba,ma, cand te uiti in oglinda?

    0
    0
  2. La meciuri așa zis ușoare mai închizi ochii Echipa nu e in postura de a controla propria evoluție . Asta îngrijorează. Te duci la meci și oricine vine îți crează nu probleme ci coșmar direct . Numai o greșeală a adversarului face sa revii in joc. Asta nu merge cu oricine și mai ales ,oricând. ! Mai pot fi aduși doi trei jucători cheie . Revenirea lui Manea trebuie să stabilească o ordine în apărare. De asemeni o noua serie de meciuri trebuie să aparțină lui Orlic .El va fi titularul Așteptăm și pe Coulibaly .Proba de foc va fi cu echipele din frunte !!

    0
    0
  3. Pai nu ziceai tu mai Bogoi ca, ve-i castiga sigur la Arad ? Cu ce te-ai ales ? Cu un punct amarat apa de ploaie si stai asa ca asta nu este toi ca, vine Clinceniul peste tine etapa viitoare la Tg. Jiu si o incasezi cu siguranta si tot aproape esti de groapa cu lei ca prea de cate ori ai intalnit pe UTA. , te-ai purtat arogant si fara un pic de respect !!! FORTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button