Gloria LT Cermei

Bălu: „Am fost mai buni la toate capitolele” v.s. Anca: „Am avut ocaziile noastre, am fi meritat un punct”





Ambele derby-uri ale etapei intermediare din seria a 4-a a Ligii a III-a s-au încheiat în oglindă: 2-0. Reșița a bătut Cugirul în Valea Domanului, iar Dumbrăvița a detronat Cermeiul, după reușitele semnate Voinea și Telescu.

Mai mult, timișenii revin pe podium, la un singur punct distanță de liderul Lipova. „O victorie meritată, am dominat clar meciul. La 2-0, ei l-au introdus pe Matiș și am mutat și eu. Am schimbat sistemul pentru că ei au doi atacanți foarte buni pentru acest nivel. Băieții au făcut un joc bun și îi felicit pentru asta. Am văzut meciul Cermeiului cu Lipova, mă așteptam la altceva dar asta este. Au un antrenor foarte bun, Radu Anca, jucători valoroși, nu degeaba au ajuns ataât de sus în clasament, dar astăzi am fost mai buni decât ei la toate capitolele. Urmează un meci infernal la Chișineu Criș, o echipă rănită, dar foarte valoroasă, care se antrenează foarte bine. Sunt prieten foarte bun cu antrenorii, am fost coleg cu Știli, îi cunosc pe jucătorii lor, dar la fel de mult ei ne cunosc și ei pe noi. Va fi un meci tare, frumos, de care pe care”, a spus Sorin Bălu, tehnicianul „alb-verzilor”, la finalul disputei cu cermeianii.

Gloria Lunca Teuz Cermei nu a stat decât o etapă în fotoliul de lider, dar asta și pentru că – într-adevăr – a dat peste un adversar solid, pretendent la promovare. „Felicit echipa gazdă pentru victorie, noi am fost cam temători. Una am vorbit înainte de meci și altceva a ieșit. Am luat un gol ușor, pe o minge aruncată în adâncime, după care, golul doi, la o greșeală de marcaj la o fază fixă. Oricum, poate meritam – cred eu – să scoatem un punct, am avut și noi ocaziile noastre. Am ajuns în fruntea clasamentului după 21 de etape doar pe meritul jucătorilor, le-am spus asta, nu aveam nimic de pierdut astăzi. Nu a fost presiune că am fost pe locul 1. Am avut evoluții bune în acest retur, o anumită constanță și astăzi trebuia să scotem un egal. Era un meci ca oricare altul, ne pregătim în fiecare săptămână la fel. Am întâlnit o echipă mai motivată, o felicit pentru victorie, iar eu sper ca noi să ne recuperăm fizic până la meciul cu Galda. Mai sunt 8 etape, promovaera se joacă până în ultima etapă. Fiecare poate bate pe oricare, vedem pe unde ne situăm la final când tragem linia”, a afirmat și Radu Anca, „principalul” cermeianilor.

Așadar, Dumbrăvița devine prima și ultima formație care îi ia Cermeiului toate cele 6 puncte în acest sezon. În tur, chiar după „ciocnirea” cu echipa timișană, „sămădăii” aveau să înceapă o serie pozitivă cu 7 victorii și un rezultat de egalitate.

3 comentarii

  1. Cea mai penibila echipa din plutonul fruntas este Dumbravita . Echipa antijoc ar trebui sa se numeasca . Dar cred ca este cea mai baftoasa . sa nu joci nimic si sa tot castigi …

    0
    0
  2. nici cu Cermeiul nu imi este rusine! cel putin la acest meci au fost mult sub Dumbravita! Nu imi dau seama care este echipa care merita sa promoveze! Toate sunt o apa si un pamant,parca fug de PROMOVARE!Eu cred ca totusi RESITA vine cu ceva in plus si poate la final vor fi pe primul loc! Sa castige cel mai buni!

    0
    0
    1. Care este plusul Resitei ? Ca a incercat sa mituiasca jucatorii din Hunedoara sau ca cei din Alba au stat capra ? Asta este plusul lor ? Vechile metehne . Atunci mai bn asa cum sunt Cermei Cris Lipova pe barba lor .

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button