UTA Arad

Balint: „Ultimele rezultate și experiența unor fotbaliști o dau pe UTA favorită, dar acum, mai mult ca oricând, avem nevoie de victorie”





Chiar dacă a scos un singur punct din confruntarea internă cu Pandurii, UTA a rămas într-o zonă neutră, liniștită, a clasamentului ligii secunde. În orice caz nu se află în situația adversarului său de duminică, ahtiat după puncte.

Metaloglobus a avut destul rezultate bune în acest debut de an, însă nu s-a depărtat prea mult de linia ce anunță retrogradarea. Asta și pentru că, de exemplu, din ultimele trei confruntări, bucureștenii au scos doar 2 puncte și sunt la doar patru lungimi de undă de locul 16, de Liga 3-a, ocupat acum de Daco-Getica. „Trebuie să recunosc că acest meci nu vine într-un moment tocmai bun pentru noi. Nu am mai bătut pe nimeni de trei etape și nu ne-am îmbunătățit deloc situația în clasament. Dimpotrivă, aș spune, ne-am îngreunat puțin viața. În schimb, UTA vine după două victorii și un egal, dar nu uităm că în ultimul meci a avut puterea să revină de la 0-2 la 3-2 și doar o atenție de final i-a făcut să piardă două puncte. Așadar, ultimele rezultatele înregistrate de ambele formații o dau favorită pe UTA. În plus, arădenii contează și pe destui fotbaliști cu experiență la acest nivel, va fi un meci extrem de greu pentru noi. Însă, trebuie să facem tot ce ține de noi pentru a câștiga cele trei puncte, foarte importante pentru noi. De când am preluat eu echipa, am încercat să ofer o identitate acestei echipe, parțial am reușit, doar că de data aceasta, mai mult ca oricând, trebuie să legăm jocul consistent cu o victorie. Avem și ceva absențe, dar cei care intră pe teren au datoria să dea totul pentru echipă”, ne-a declarat Laszlo Balint.

Antrenorul celor de la Metaloglobus a confirmat absențele fundașului Tomozei și mijlocașului Neagu, în timp ce pe portarul Iacob l-a trecut la capitolul incerți. Dar, tânărul tehnician cunoaște și problemele de lot ale UTA-ei, dar cea mai importantă absență i se pare cea a omologului său. „Pentru orice echipă lipsa antrenorului principal la un meci oficial e o problemă, cu atât mai mult acum când vorbim despre un om cu experiența și valoarea domnului Ionuț Popa. Îl respect mult și-i doresc sănătate pe această cale, sper să-și revină cât mai rapid, căci UTA are nevoie de cineva ca dânsul”, a adăugat Balint, fost fotbalist al „Bătrânei Doamne” în stagiunea 2006-2007 a Ligii 1.

Metaloglobus – UTA se joacă duminică și nu sâmbătă, cum era programat inițial. „E importantă această schimbare de dată pentru două echipe ce-și joacă partidele de acasă pe iarbă artificială. Știe toată lumea că sinteticul uzează mai mult fotbaliștii, așa că atât noi, cât și UTA, suntem avantajate că jucăm duminică. Cu două echipe ceva mai proaspete, sper ca și calitatea spectacolului să fie ridicată”, a concluzionat antrenorul celor de la Metaloglobus, care a lăsat-o pe Snagov pe primul loc la finalul anului 2018, acceptând apoi, pe fondul problemelor de la Sportul, oferta celor de la Metaloglobus.

5 comentarii

  1. Curtoazie cu acoperire. Nimic neadevărat din ce spune. E normal sa nu spui ceva din ceea ce ai ,,dibuit” de la adversar. . Trebuie să-ți dorești punctele în situația lor Îngrijorarea se transmite la primele nereușite din teren. Aici e rolul arădenilor. Controlul balonului chiar în ,,curtea” adversarului .!!! Statistici interesante de pe la străini. Nu câștigă cine aleargă mai mult. Posesia contează 5% la o victorie. Câștigă cine realizează o precizie de 40% la șuturi pe poartă !! Lucruri măsurate și care contrazic ceea ce știam noi Mingea trebuie să alerge . Ea nu obosește. !!!

    0
    0
  2. Poate nu o vei obtine victoria asa cum ti-ai dorio , eu unul vreau ca, Metaloglobus sa pice in liga3a ca prea multe echipe din Ilfov sunt !!! FORTA UTA UTA., HAI BAIETII , VICTORIE !!!

    0
    0
  3. Balint,unul dintre cei contactati sa preia fraiele UTA-ei?Nu mai este un secret,de departe…Pe langa el Au fost Rolly Nagy,Stupar,Bratu,chestie de propuneri si cei care au drept de vot,din conducere…Si ar mai fi cativa contactati,dar nedoriti ca fosti dinamovisti…O spun cu toata sinceritatea ca mi-l doresc in continuare pe Mister,in conditiile ca sanatatea i-ar permite sa o duca mai departe.
    Nu sunt cameleon si nici fatarnic,dar asa as vedea,pentru binele, linistea si omogenizarea vestiarului,care se pare ca a scapat de sub control momentan.
    Doar rezultatele,platile la zi, pot asigura o minima liniste si calmare a unor presiuni fara sens…Nici intre jucatori si nici fata de ce vedem suporterii,clar si evident.Asta este….Altfel totul ramane o loterie….Noi ii aplaudam si ii incurajam cumva,la orice rezultat,dar nici tampiti nu suntem,in cele din urma…Nu putem,psihic,sa mergem mereu pe 1,X,2,la ghici….Avem o limita de minim bun simt,de platitori,macar…
    Stima se plateste cu stima reciproca,daca nu..devine degeaba…Astazi este posibil ca un jucator sa ne impresioneze,ca apoi sa-si bata joc….Si greu,ulterior,de reparat imaginea…Foarte greu…Cred ca asta nu se prea intelege…

    0
    0
    1. Spun doar atat ,o sa fie greu fara „generalul” apararii Alin Seroni si o sa strig si de acasa „goooool capitanuuuul Cipriannnn Russs”.Eu ca si fan UTA respect din tot sufletul jucatorii care arata ambitie la fiecare meci ,Alex Ciucur intra in sufletul suporterului utist ca omul care trage banda dreapta dupa el…..Iar de juniori ?Au ambitie si imi place un Miculescu,Hrezdac,Isac……

      0
      0
  4. Avem nevoie de ajutor pentru Livetextul de la Metaloglobus de duminică! Dacă avem vreun suporter utist care va merge la meci și ne poate ajuta, îl rog să mă sune la 0755-772179. Mulțumesc anticipat!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button