UncategorizedUTA Arad

Tănase: „Imi felicit băieții că au crezut până la final într-un rezultat pozitiv”



Energeticianul a smuls un punct din duelul de pe teren propriu cu UTA, prin golul marcat de Popescu în minutul 90+3. Cu toate acestea, tehnicianul Viorel Tănase e de părere că echipa sa merita mai mult.

„După aspectul jocului, cred că am pierdut două puncte, în prima repriză ne-am creat patru situații de a marca și nu am profitat. În partea a doua, am avut o situație, după care am făcut mai multe greșeli, de poziționare, de anticipare a mingii și ne-a costat. Vreau să felicit băieții că au crezut până la final într-un rezultat pozitiv. Cred în continuare că ne putem salva de la retrogradare, sunt un tip optimist. Nu ne va fi ușor, trebuie să scoatem maxim din fiecare meci, pentru că altfel ne vom afunda.” a declarat fostul jucător al Oțelului.

Energeticianul se află pe poziția a 15-a în clasament, prima peste locurile retrogradabile, și poate cădea sub linie în cazul în care Daco-Getica București învinge mâine pe „Ilie Oană” contra Petrolului. Echipa din Petroșani nu a mai câștigat vreun meci din noiembrie 2018.

 









2 comentarii

    1. Nu poate să facă nimic nici L.Roșu! La club trebuie inlăturata toată conducerea,asta este problemă Nr. 1 la UTA. Aduși conducători cu experiență managerială în domeniul fotbalului. Și un teren cu iarbă, de dimensiuni plăcute jucătorilor. La Șiria era prea mic , pe motorul e artificial!

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button