UTA Arad

Sezon încheiat (și) pentru Ivan?





După ce și-a câștigat cu greu locul în echipa UTA-ei, pe postul de fundaș dreapta, Răzvan Ivan a suferit o accidentare ce i-ar putea încheia mai repede sezonul. Fotbalistul de 19 ani s-a plâns de dureri în spatele genunchiului și, pe baza RMN-ului, a fost consultat de medicul Radu Prejbeanu. Tendinită patelară a fost diagnosticul pus de doctorul timișorean, care i-a recomandat tânărului fundaș trei săptămâni de pauză totală. De abia apoi, Ivan poate începe fizioterapia și e greu de crezut că el va mai fi folosit pentru o etapă sau două.

Un alt fundaș, Alex Manea și mijlocașul Stephan Coulibaly sunt ceilalți doi fotbaliști ai „Bătrânei Doamne” care nu vor mai juca în acest sezon, în timp ce Albert Stahl ar putea să mai revină – totuși – pe gazon pentru ultimele 4-5 etape. Cu ASU Poli și U. Cluj va absenta și David Miculescu (aflat în recuperare după operația de peritonită), iar Matei are șanse foarte să fie apt pentru derby-ul Vestului. Diagnosticat cu disjuncție acromioclaviculară de gradul 1, mijlocașul ofensiv va încerca să se antreneze doar pe finalul acestei săptămâni, dar e greu de crezut că stafful tehnic îl va forța sâmbătă.









2 comentarii

  1. Se pregătesc băieții pentru sezonul viitor! Așa jucători fragili UTA nu a mai avut . Parcă ar fi de carton ,se rup repede…..Să vedem scandal sezonul viitor cînd mai mult că sigur nu se va putea promova .

    0
    0
  2. si apoi va urma alt sezon si aceeasi dezamagire! ma rog ca falca sa devina europarlamentar poate ,poate vom avea macar un stadion modern care sa mai atraga lumea la joc! DOAMNE-AJUTA!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button