Arhivă articole

„Galben-albastrele” sunt din nou medaliate în Liga Națională de Baschet Feminin: FCC ICIM Arad – Olimpia CSU Braşov 84-69



După 4 ani de aşteptare, Aradul baschetbalistic cucereşte o nouă medalie în Liga Naţională! FCC ICIM Arad obţine locul 3 la finalul ediţiei 2018-2019 după dubla victorie cu Olimpia Braşov din finala mică a campionatului. O medalie de bronz ce părea aproape imposibilă acum câteva luni de zile.

Într-o atmosferă de sârbătoare, „galben-albastrele” au ridicat din nou cupa în Sala Polivalentă, ca-n vremurile bune! Arădencele au arătat tărie de caracter şi au trecut peste un moment dificil în timpul sezonului (6 înfrângeri consecutive), iar cu câteva schimbări la nivel de lot, dar şi pe banca tehnică, Aradul a triumfat într-un final. Un sezon ce demonstrează că FCC ICIM poate să renască ca păsărea Phoenix şi să lupte din nou pentru medalia cea mai strălucitoare din baschetul feminin românesc.

Revenind la meciul din această seară, arădencele au avut un start de meci mai ezitant, completat cu pierderea sârboaicei Brankica Hadzovic, accidentată la o fază de joc. De la minus 12 puncte, echipa antrenată de Bogdan Bulj, revenit pe bancă, a avut în meci şi un avans de 19 puncte. Din nou galben-albastrele au dominat  lupta sub panou, dar în acest meci au avut şi mai multe reuşit de la distanţă. Banca a făcut diferenţa cu 40 de puncte faţă de doar 4 ale oaspetelor. Capitolul recuperări a fost în favoarea arădencele 52-34, plus 20 de reuşite din semicerc, 9 de trei puncte şi 17 libere transformate.

S-a terminat FCC ICIM Arad – Olimpia CSU Braşov 84-69 (pe sferturi: 16-26, 27-11, 28-18, 13-14), succes ce încheie finala mică a ediţiei 2018-2019 în minimul de partide. A fost ultimul meci oficial din actualul sezon pentru echipa arădeană.

Marcatoare:

Arad: Williams 19 puncte, Lee 17, Ardelean 13, Fodor 11, Mercea 10, Ciotir 8 şi Dzombeta 6.

Braşov: Pesovic 21, Prlja 17, Filip 13, Bartee 9, Podar 5 şi Tanacan 4.

baschetarad.ro

FOTO: Ciprian Petcuț

0
0

2 comentarii la articolul: “„Galben-albastrele” sunt din nou medaliate în Liga Națională de Baschet Feminin: FCC ICIM Arad – Olimpia CSU Braşov 84-69

  1. La ce buget aveti de la primarie, trebuie sã fiti in top. Nu cred ca vreo echipa de baschet femonin mai primeste atatia bani ca voi.

    1

    5
  2. Te inseli Flavius.Ambele finaliste din acest sezon(Sf.Gheorghe mai ales dar si Satu Mare)au din pacate pentru noi un buget cu mult mai mare.De altfel suma pe care o sti tu (cea de la CMCA)se poate folosi pentru plata salariilor de abia din sezonul viitor.Si se pare ca doar in cuantum de maxim 8000 de lei(salar brut)per jucatoare..

    1

    0

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.