Arhivă articole

AMEFA termină pe locul 8 ediția 2018-2019 a Superligii Naționale de PoloDe vineri până duminică, bazinul bucureștean „Floreasca” a fost gazda turneul doi, ultimul, al play-outului Superligii Naționale de Polo. AMEFA Arad intra în luptă de pe locul 7, obținut după întrecerile de la Oradea, dar – din păcate 0 nu a reușit să și-l apere.

Poloiștii arădeni au trecut de o singură formație în Capitală: 7-6, cu Crișul Oradea, au bifat remiza cu Târgu Mureșul și au trebuit să se recunoască învinși, cu 6-11, de Rapid și 9-11 de Poli Cluj. „Rezultatele au fost normale la situația de față. Poate cu Clujul să fi putut mai mult, dar acolo a fost și un pic de ghinion la mijloc. Trebuie să ne mulțumim cu un loc 8 la finalul sezonului, sperăm în vremuri mai bune din toamnă încolo”, a spus antrenorul AMEFA-ei, Cristi Cosma.

Hodăgeu, Alex Mircea, Băltean, Furj, Maier, Marinescu, Palotaș, Grama, Nagy, Iscenco, Drăghici, Samuilă, Laboncz și Părăianu au fost jucătorii arădeani utilizați în meciurile din bazinul Floreasca weekendul trecut.

1
0

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.