26/10/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Becali a cedat: Man s-a transferat în această seară, Țucudean s-a întors și el acasă!

Conform transfermarkt.com, Dennis Man și George Țucudean sunt fotbaliștii din Liga 1 cu cea mai mare cotă. Arădenii lansați de „Bătrâna Doamnă” costă în total 8 milioane de euro. Man e evaluat la 4,5 milioane de euro și e cel mai scump fotbalist din elită, în timp ce Țucudean face 3,5 milioane de euro, la fel ca și alți doi internaționali români, Alexandru Cicâldău (CSU Craiova) și Ianis Hagi (Viitorul).

Aflați în vacanță după terminarea play-offului Ligii 1, ambii atacanți au transpirat alături de jucătorii unor echipe arădene. George Țucudean a efectuat ședința de pregătire de marți alături de utiști, pe „Motorul II”, în timp ce Dennis Man s-a antrenat cu formația din comuna natală, pregătită până acum trei ani chiar de tatăl său. Dar, atacantul lui FCSB îl are încă pe fratele său, Renato Ardelean, la CS Glogovăț 2013, ceilalți jucători și actualul „principal”, Călin Dehelean, având parte de o surpriză plăcută în această seară. Bineînțeles, intrările la „miuța” de final au fost ușoare, așa că Gigi Becali poate sta liniștit. Fotbalistul său de milioane de euro e bine, sănătos și-și va putea relua în curând antrenamentele cu noul tehnician, oricare va fi acesta.

Man a fost transferat de UTA la FCSB în vara lui 2016 pentru 300 de mii de euro, gruparea „roș-albă” mai încasând ulterior 120 de mii de euro din clauze, ultimii dintre ei pentru debutul la naționala mare. Presa centrală susține că Becali a refuzat până acum oferte de 12-13 milioane de euro pentru fotbalistul de 20 de ani din Ucraina și Turcia, fiind convins că îl va putea transfera pe Man pentru mulți mai mulți bani într-unul dintre campionatele de top ale Europei.

4
1
%d blogeri au apreciat: