Arhivă articole

Petre va juca cu Esbjerg în Europa League!Adrian Petre o părăsea pe UTA în vara lui 2017 și semna cu Esbjerg fB, din liga a doua daneză. În primul sezon, atacantul arădean a promovat în prima ligă în urma barajului, iar acum, la finalul celui de-al doilea sezon, și-a asigurat prezența în turul doi preliminar al UEFA Europa League.

Esbjerg a încheiat sezonul pe poziția a treia în Superliga, după campioana FC Copenhaga și Midtjylland, performanță la care a contribuit și Petre, cu cele 8 reușite stagionale și câteva pase decisive.

Pe lângă performanțele de la echipa de club, „vârful” crescut de Atletico Arad și UTA s-a remarcat și la echipa națională: a fost inclus în lotul lărgit al selecționerului Mirel Rădoi pentru Campionatul European U21 din această vară, împreună cu un alt arădean, Dennis Man (FCSB) și cu Răzvan Oaidă (FC Botoșani), crescut și el la Atletico.

Plecat pentru o jumătate de milion de euro în Danemarca, Adi Petre e cel mai scump transfer din istoria „Bătrânei Doamne”, dar și a ligii secunde de fotbal autohtone.

0
0

Un comentariu la articolul: “Petre va juca cu Esbjerg în Europa League!

  1. Un model de afacere benefica pentru toți. În comunism Petre îmbătrinea la echipa. că Gigi Domide !În capitalism ,fie el și de mina a doua,trebuie sa te miști repede sa beneficieze și echipa sa ai finanțele pe plus ,jucători mulțumiți ,și câte și mai câte ! UTA a dovedit că se poate după care au urmat problemele cu titularii . E greu să le împaci pe toate ,dar se poate. Ajunge să ne uităm la Gaz Metan alta data cu mult sub UTA .!!

    8

    0

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.