Stranieri aradeni

Îl înlocuiește PSV pe Bergwijn cu Man? Olandezii s-au interesat de atacantul arădean și în iarnă





Dennis Man poate pleca în această vară de la FCSB. Atacantul arădean este convocat pentru UEFA EURO 2019 și o prestație buna pentru naționala de tineret a României îi poate aduce transferul într-un campionat important al Europei.

Din informatiile Sport.ro, PSV Eindhoven este echipa care poate face o ofertă pentru Dennis Man în aceasta vară. Vicecampioana Olandei este aproape să dea o lovitură importantă pe piața transferurilor, atâta timpt cât Tottenham și Manchester United se luptă pentru Steven Bergwijn, cel pe care sunt gata să ofere 40 de milioane de euro. Transferul olandezului de 21 de ani i-ar deschide usa lui Man la PSV, urmând ca fostul utist să se dueleze în sezonul viitor cu Răzvan Marin pentru titlu în Olanda.

Dennis Man le-a fost propus celor de la PSV și în iarnă, iar olandezii au fost încântați de român, însă au considerat ca prețul cerut de Gigi Becali este prea mare. Transferul lui Bergwijn în Premier League le-ar aduce, însă, olandezilor fondurile necesare pentru a transfera „perla” FCSB-ului. UTA este și ea direct interesată pentru că ar avea de încasat 11% din valoarea unui viitor transfer al atacantului de 20 de ani.

PSV Eindhoven este aproape de grupele UEFA Champions League și asta pentru că victoria lui Chelsea din finala Europa League de miercuri seara i-a trimis pe PSV în play-off și pe Lyon direct în grupe.

PSV Eindhoven este fostă câștigatoare de UCL, în 1988 și este antrenată de Mark Van Bommel, fost jucător la Barcelona, Bayern Munchen sau AC Milan. Despre Van Bommel s-a scris în această vară că ar fi pe lista lui Bayern pentru înlocuirea lui Niko Kovac.

2 comentarii

  1. Pai problema e ca degeaba incaseaza UTA banutii (daca o incaseaza) deoarece nu exista transparenta. nu stim cum si pe ce se cheltuiesc banii…..
    Atata timp cat UTA E FINANTATA SI DIN BANI PUBLICI ar fi un lucru normal ca in fiecare an sa se afiseze la transparenta cheltuielile…. poate rezultatele vo fi altele……. Dar cum conducatorii nostrii sunt asa cum sunt… smecheria continua….

    0
    0
  2. Sa nu uitam ca jumatate din suma va merge la Atletico, e simplu sa faci bani ca si echipa privataatunci toate cheltuielile sunt suportate de Uta din bani publici. Felicitari smecherilor

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button