Arhivă articole

UTA – fără Rus, Ciucur și Kanda la Mioveni: Zamfir, Haloș și Crăciun au șansa debutului în Liga 2-a

După antrenamentul din această dimineață, „Bătrâna Doamnă” a plecat spre Mioveni, acolo unde, mâine, de la ora 16,30, trage concluziile sezonului 2018-2019 a Ligii a II-a la fotbal. E și ultimul meci pe banca tehnică a „roș-albilor” a lui Cristi Păcurar, Dan Țapoș și Valerio Zuddas, care nu vor putea conta pe cel mai bun „11” în județul Argeș.

Accidentați, Rus, Kanda și Stahl nu au urcat în autocar, ca și Alex Ciucur, de altfel, motivat pentru a-și rezolva niște probleme personale. Prezenți la un trial al naționalei Under 18, Gavrilă, Hrezdac și Oroian vor ajunge direct la Mioveni, cu mențiunea că ultimul acuză ceva probleme medicale și ar putea pleca de pe bancă.

În lotul de 18 au mai intrat și portarul de 17 ani, Rafael Zamfir, fundașul dreapta Andrei Haloș (17 ani) și „închizătorul” de 20 de ani Denis Andrei Crăciun (foto). Acesta din urmă a sosit în iarnă la UTA din fotbalul german și s-a pus pe picioare până acum după câteva luni de absență de pe gazon. Dacă vor intra pe teren contra Mioveniului, cei trei vor debuta în eșalonul doi al fotbalului românesc. „Urmează ultima etapă, meciul de la Mioveni, în care, după o discuție cu băieții, am stabilit să mergem la obiect, să o tratăm altfel. Doream să vedem mai mulți copii la treabă, dar am schimbat puțin după meciul cu Petrolul, în care, după minutul 40 a fost cum a fost. Este o supărare a mea și am hotărât să mergem cu ce avem mai bun, mai puțin jucătorii accidentați. În acest sens, rămâne de văzut dacă Oroian va fi apt după selecția la națională, am vorbit cu el și mi-a spus că are ceva dureri la gambă. Hrezdac s-a plâns puțin de oboseală, vom vedea până la ora jocului”, spunea ieri Cristi Păcurar.

Așadar, lotul pe care UTA va conta mâine în ultima rundă a stagiunii e format din: Bodea, Zamfir – Haloș, Ivan, Manea, El Hasni, Șeroni, Copaci, Gavrilă, Hrezdac, Neagu, Melinte, Costin, Crăciun, Oroian, Miculescu, Matei și D. Popa.

4
0

Un comentariu la articolul: “UTA – fără Rus, Ciucur și Kanda la Mioveni: Zamfir, Haloș și Crăciun au șansa debutului în Liga 2-a

 1. Din timpul meciului,UTA-Petrolul,chiar citate de catre oficiali:”S-au gresit schimbarile grabite,cu toata sustinerea pentru Pacurar”,a grabit schimbarile si a pierdut posesia mijlocului,instantaneu,permitand Petrolului sa urce peste tine,castigand 2/3 de teren.Nu Pacurar l-a schimbat pe Rus,ci s-a cerut Cipri afara..Cum adica sa-l fi schimbat Pacurar?
  Cand ai portari de Stan si Bran,..Orlic striga „eu”,dar nu stie ce inseamna in limba romana…si o comite?
  Deja dupa gafele lui Bodea(cu 5 repetitii consecutive) si ale lui Orlic(Hopa mitica,pica in fund si se ridica),il uiti pe un Zamfir,inseamna ca ai o problema de cerebel…Maxima…
  In consecinta nici nu am ajutat pe nimeni si nici nu am incurcat pe nimeni,poate ca doar pe Aerostar…Olimpiada prieteniilor socialiste…maxime…Nici o alta discutie nu ar avea sens…

  1

  2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.