UTA Arad

Ilie crește concurența la nivelul fundașilor centrali utiști: „Suporteri minunați care te împing de la spate”





Transferul ce o asigură pe UTA în centrul defensivei pentru la anul răspunde la numele lui Florin Ilie. Aici, Laszlo Balint mai contează, cel puțin deocamdată, pe Manea, Melinte și Șeroni, toți fotbaliști cu experiență, de forță, lupta pentru un tricou de titular anunțându-se acerbă.

Și Ilie a lucrat recent cu „Gyuszi” Balint, în toamnă, la FC Snagov. „Am mai lucrat împreună, CV-ul său e foarte bogat, cu prezențe inclusiv la nivelul primului eșalon. Ne-am folosit de toate resursele noastre de persuasiune pentru a-l convinge să vină aici, pentru că a fost intens ofertat”, a spus noul „principal” al „roș-albilor” despre fotbalistul, care a refuzat să rămână la Snagov, deși avea posibilitatea conform contractului.

Originar din Alba Iulia, Ilie (27 de ani) s-a făcut cunoscut în fotbalul românesc la vechea Poli Timişoara, a lui Marian Iancu, după ce junioratul şi l-a făcut la Unirea. Ulterior, prima lui experienţă în Liga 1 a fost la Concordia Chiajna şi au urmat Corona Braşov, Gaz Metan Mediaş, din nou Chiajna şi apoi a ajuns în Liga 2, la FCM Baia Mare. Clubul s-a desfiinţat şi a trecut la Luceafărul Oradea şi după a mers din nou în prima ligă, la Pandurii Târgu Jiu. S-a întors din nou în Liga 2, la ASA Târgu Mureş, CS Mioveni şi Sportul Snagov. „Mă bucur că am ajuns să semnez cu UTA, o echipă importantă, cu suporteri minunați, acesta a fost și principalul factor pentru care am venit, e cel mai important la o echipă. Suporterii te împing din spate, sper să-i avem alături de noi și să facem rezultate bune. Știu că mai sunt fundași valoroși în lot, dar concurența este benefică la orice club. Sper să facem treabă împreună și cine este cel mai bun, să joace. Sincer, nu mai puteam rămâne la Snagov în acele condiții, legate de teren și restul, dar sper să jucăm și aici cât mai puțin pe suprafața sintetică și să ajungem pe noul stadion cât mai curând posibil”, a spus Ilie.

3 comentarii

  1. UTA ,CAMPIONA PROVINCIEI SE PREGATESTE PTR.NOUL SEZON! HAIDE UTA ,VOM FI IARASI CE-AM FOST SI MAI MULT DECAT ATAT!

    0
    0
    1. @popescu?Chiar si acum?Un fundas central poate fi oricat de bun daca nu are fundasii laterali la dublaj,adica nu poate fi Robocop.
      Daca s-a inceput asa,cu intarirea(inlocuirea mai bine spus) defensivei,inseamna ca stiu oamenii priceputi,ce stiu…
      Succes!

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button