UTA Arad

Utistul Miculescu a decis amicalul România – Georgia, Hrezdac și Gavrilă au intrat spre final





Juniorii U18 ai României au câștigat primul joc amical disputat vineri, 7 iunie, în compania Georgiei, scor 1-0. Unicul gol al partidei a fost înscris de utistul David Miculescu, care a transformat o lovitură de la 11 metri, în minutul 44. Georgia are șansa revanșei duminică, tot de la 18, la Mogoșoaia.

„Tricolorii” au mai ratat câteva ocazii de a marca, însă tabela a rămas neschimbată. A contribuit și Răzvan Ducan, cu intervențiile sale. Și ceilalți doi fotbaliști ai „Bătrânei Doamne” au intrat pe teren, venind de pe bancă, pe parcursul reprizei secunde. Dennis Hrezdac a evoluat 23 de minute, schimbându-l pe Mărginean, de la Sassuolo, iar Ionuț Gavrilă i-a luat locul în ultimele 14 minute de joc craioveanului Sîbu.

Laurențiu Roșu a utilizat următoarea echipă: Ducan –  Telcean, Nedelcu (Savu 46), Catrici, Sîrbu (Gavrilă 76) – Negrean, Mărginean-cpt (Hrezdac 67) – C. Dumitru (A. Dumitru, 67), Miculescu (Girsik 67), Marrone – Vaida (Gherghiceanu 76).

„Tricolorii” continuă pregătirea pentru startul jocurilor oficiale din calificările pentru EURO 2020, unde vor debuta în toamnă. Până atunci, selecționerul Laurențiu Roșu a pregătit mai multe jocuri de verificare și cantonamente de pregătire, pentru ca la ora de start a calificărilor să aibă cei mai în formă jucători la lot.

Un comentariu

  1. Deci producem…Valabil!Ca mai aducem juniori de perspectiva,absolut normal….De ce nu?Foarte bine…Grija mare cu ei,ca sa nu-i pierdem la prima strigare…
    Interesanta va fi noua abordare de necesitate,impusa de catre FRF,Academie…..Totul se restructualizeaza…Interesant….Are balta peste….din plin…Nu am nici o emotie privitor la pepiniera UTA&Atletico….
    Ba dimpotriva,Cermei doreste,se pare ca singura seriosa,rodaj….VOX POPULI,inseamna cert ca anumiti juniori se vor roda acolo,dar se vorbeste ca vor fi insotiti si de antrenori de la UTA…De urmarit ce va face Pecica lui Stupar la baraj…Succes maxim….Cica la Lipova este suparare mare,de inteles…Logic…..Se sparge gasca….Migratie…..

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button