Fotbal judetean

Aurel Ţicleanu i-a instruit pe arădeni despre relaţia antrenor-jucător-părinte





Asociaţia Judeţeană de Fotbal Arad, prin Comisia Tehnică, în colaborare cu Şcoala Federală de Antrenori a organizat joi, 13 iunie, în Complexul Universitar M din cadrul Universităţii „Aurel Vlaicu”, un curs de perfecţionare a antrenorilor din fotbalul arădean, având ca temă: „Relaţia antrenor-jucător- părinte”.

Lectorul cursului a fost antrenorul Aurel Ţicleanu, fost jucător, participant la EURO 1984 cu echipa naţională a României. A făcut parte din echipa Universității Craiova intitulată Craiova Maxima care a ajuns până în semifinalele Cupei UEFA din 1983 și alături de care a câștigat două titluri de campion al României și patru Cupe ale României. Și-a început cariera de antrenor în 1991, la UTA. La curs a fost prezent și Sandu Tăbârcă, fost antrenor la Gloria Bistrița și Rapid.

Aau participat antrenori, jucători şi părinţi, invitaţi de onoare fiind prof. univ. dr. Ramona Lile, rectorul UAV, prof. univ. dr. Vasile Andrei, decanul Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport UAV, lector univ dr. Roberto Gabriel Marconi, iniţiatorul colaborării dintre Universitatea „Aurel Vlaicu”, AJF Arad şi FRF, dar şi Adrian Lucaci, preşedintele AJF Arad.

 

 

 

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button