Stranieri aradeni

Antrenorii Academiei londoneze AVA, perfecționați de italianul Pedrazzini și arădeanul Hetco





În plină vacanță fotbalistică în România, Bogdan Hetco, are treabă în Anglia. Tânărul preparator fizic arădean, care a activat la Șoimii Lipova și naționala României Under 16, iar actualmente profesează la Academia ProSport București, va conduce câteva dintre antrenamentele Academiei AVA din Londra, dar nu o va face singur.

Hetco e însoțit de italianul Massimo Pedrazzini, fostul „principal” al lui FCSB, cu o experiență de peste 15 ani la Centrul de Copii și Juniori AC Milan. Cei doi vor susține cursuri de perfecționare a tehnicienilor din cadrul Academiei  londoneze, iar, mâine, vor ține și un curs surpriză pentru părinții  sportivilor din capitala Angliei. De menționat că pentru antrenorii copiilor cu părinți români, cursurile vor fi gratuite. Număr de contact: 0738 050 9550.

2 comentarii

  1. Asta a fost buna Pedrazzini il insoteste pe Hetco nu invers Hetco il insoteste pe Pedrazzini . Hai sa fim seriosi. Pedrazzini are scoli in ale fotbalului cat nu au toti de prin vestul tarii impreuna . Numai la Milan cat a muncit . Corectati, la Centrul National de Pregatire Buzau.asa scraiti pe vremuri ca a plecat Hetco . Acum brusc este lotul national ? Cam mare palaria cu lotul. Mai lasati-l sa se perfectioneze si poate pe viitor cine stie .

    0
    0
  2. Daca habar nu ai nu comenta, e scris corect, informeaza-te si pe urma comenteaza, plus cu ce te incurca pe tine de te bagi cand habar nu ai?!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button