Progresul Pecica

Pecicanii s-au mutat în Țara Zimbrilor și s-au încărcat spiritual la Mănăstirea Prislop





După antrenamentul din această dimineață, ultimul dinaintea celui mai important meci al sezonului, Progresul Pecica a servit masa la Taverna Pecicană și s-a îmbarcat în autocarul ce i-a dus în Țara Zimbrilor. Mâine, de la ora 17,30,  e programată manșa secundă a duelului cu Retezatul Hațeg, urmând să se decidă echipa promovată în Liga 3-a a fotbalului românesc. Cum în tur scorul a fost de 2-1, galben-albaștrii” au un mic avantaj, însă hunedorenii sunt și ei în „cărți”.

Cert este că antrenorii Dan Stupar și Mișu Grozav i-au deplasat pe toți cei 21 de jucători din lot, urmând să decidă de abia mâine dimineață pe cine lasă în tribună. Delegația pecicană s-a cazat deja la Complexul Turistic Brazi, din comuna Râul de Mori, dar după ce și-a tras sufletul s-a pus din nou pe drum. De data aceasta, nu a călătorit mult, doar până la Mănăstirea Prislop, unde, bineînțeles, Copil și colegii săi au cerut ajutorul Divinității pentru disputa decisivă contra trupei lui Flavius Itul.

Din informațiile noastre, și conducerea clubului, sponsorii echipei, dar și primarul orașului, Petru Antal, vor ajunge în zonă în această seară, urmând să se cazeze la o Pensiune aflată la 2 kilometri distanță de cea a fotbaliștilor.

Comisia Centrală a Arbitrilor nu a anunțat încă brigada ce va conduce confruntarea de mâine, ci se știe doar numele observatorului de joc, în persoana reșițeanului Antonie Burtea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button