Fotbal judetean

CS Beliu, ultima echipă promovată în Liga 4-a! Semlecana a fost premiată de conducerea AJF + VIDEO





După ce Semlecana Semlac și-a asigurat promovarea din Liga 5-a încă de săptămâna trecută, în această seară a fost rândul celor de la CS Beliu să sărbătorească. „Alb-negrii” s-au impus cu 5-1 pe terenul din Dezna, după reușitele semnate Toma (42), respectiv Fl. Popa (42, 56 și 75), Țîrban (45) și Ruja (55), dar punctele nu ar fi fost de ajuns dacă Avîntul Tîrnova ar fi câștigat și ea în ultima rundă. Fiindcă și așa nu a ținut morțiș să urce în Liga 4-a, teamul lui Nelu Farcaș a pierdut cu 3-1 la Satu Nou și a fost întrecută de beleni.  „Azi ne bucurăm, luăm doar o săptămână de vacanță și ne apucăm de treabă. Greul de abia acum începe”, a fost reacția la cald a antrenorului campionilor Seriei B a Ligii a  5-a, Costel Filipaș.

Premiere și cheful promovării la Semlac

După cum vă spuneam, Semlecana a avut certitudinea promovării încă după finalul partidei de la Șofronea, cu Aqua Vest, dar sărbătoarea a fost amânată pentru astăzi. La ultima apariție stagională în fața propriilor suporteri, „Bebe” Mitu și colegii săi au trecut și de Atletico Arad, cu 5-4 și și-au primit medaliile, cupa și tricourile de campioni ai Seriei A din mâna lui Adi Lucaci, președintele AJF Arad și a secretarului instituției, Vasile Rad. La această oră, cu „întăriri” de la vecinii din Pecica, proaspăt promovați și ei în Liga 3-a, semlecanii chefuiesc pe acordurile melodiilor Larisei Murariu.

Un comentariu

  1. Sincer aiurea pt jucători sa mai meargă la o echipă care mereu e loc 1, 2, 3 si la final nu vrea nimic ,3 ani am.patit la fel si eu fiind acolo , bine primul an nu am.stiut bucuros ca suntem.sus mai 1, 2 etape si pac 3, 4 colegi erau de nerecunoscut si eram pe loc 2 si anul următor de la capăt , satu nou au pierdut 0-5 ultimul meci acasa si in deplasare 6-3 acum vin si bat tarnova ,

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button