Stranieri aradeni

Arădeanul Petre, foarte optimist după calificarea României în semifinalele Euro U21: „Nu dăm niciodată înapoi, mergem să câștigăm trofeul!”





Mirel Rădoi a utilizat doar unul dintre fotbaliștii arădeni din lot împotriva Franței, în remiza ce a consființit calificarea României în semifinalele „europenelor” de tineret, dar și la JO de la Tokyo. Adrian Petre a intrat pe gazon în minutul 82 aseară și a atins rareori balonul pe un final de meci în care ambele formații erau mulțumite cu scorul de pe tabelă: 0-0.

La finalul confruntării cu „cocoșul galic”, la microfonul TVR, „vârful” crescut de Atletico și lansat în fotbalul mare de UTA s-a arătat extrem de optimist cu privire la fazele finale ale turneului din Italia. În plus, actualul fotbalist al danezilor de la Esbjerg a folosit o lozincă a galeriei „Bătrânei Doamne” – ”Nu dăm niciodată înapoi…”„Este o bucurie enormă că am reușit să ne calificăm în semifinale și implicit la Jocurile Olimpice din 2020. Suntem mândri de ceea ce am reușit, dar noi nu ne oprim aici, vrem să ajungem în finală și chiar să câștigăm Euro 2019. Dacă tot am ajuns până aici, nu ne oprim, nu dăm înapoi niciodată, mergem să câștigăm trofeul”, susține atacantul de 21 de ani al naționalei de tineret.

Întrebat de dificultatea „duelurilor” cu francezii, Petre a adăugat: „A fost un meci greu, au jucători la zeci de milioane de euro, care joacă în campionate foarte puternice. Dar, niciun meci la acest european nu a fost ușor și nici nu o să fie mai departe, dar e bine că am scos un rezultat pozitiv ce ne califică în semifinale. Sperăm să ne revedem cu Franța în finală”.

La câteva zeci de minute de la ultimul fluier al confruntării de la Cesena, Adi Petre apare într-o „fotografie de familie”, alături de prietena sa, modelul Bianca Tirsin, dar și fotbaliștii George Pușcaș și Vlad Dragomir, înconjurați și ei de persoane dragi. În centrul imaginii e impresarul celor trei internaționali, Cătălin Sărmășan, mândru de jucătorii săi cărora le-a găsit angajamente bune în străinătate.  ”Cea mai reușită vacanță fotbalistică din viața noastră continuă mai frumos decât speram. În noaptea asta s-au anulat bilete de avion, s-au prelungit cazări, s-au cerut zile în plus de concediu ori s-au amânat examene. Fiindcă așa au vrut eroii noștri, sa ne țină încă aici lânga ei, martori la ce va urma. Aventura italiană continuă!” – a scris Sărmășan pe contul de Facebook









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button