Stranieri aradeni

Adi Petre, coleg cu Man la FCSB? Becali: „Mi-au cerut 3 milioane…l-am sunat pe Rădoi”





În cadrul unei intervenţii la ProX, Gigi Becali a anunţat că vrea să-l transfere pe Adrian Petre (21 de ani) de la Esbjerg

Patronul FCSB caută cu disperare un atacant, după ce Gnohere s-a operat şi a devenit indisponibil pentru circa trei luni: „Vreau să-l iau pe Adrian Petre. Mi-au cerut 3 milioane de euro pe el. E mult 3 milioane… Nu îl ştiu, asta e problema mea. Să îl iau numai aşa că este selectat? L-am sunat pe Rădoi, că să îmi spună, că Rădoi ar putea să îmi spună multe despre el, dar nu îmi răspunde”, a anunţat Becali, conform sursei citate.

Marţi, Becali a spus că e dispus să-i plătească şi clauza de reziliere lui Alexandru Cicâldău, de la Craiova, dacă va vinde pe bani mulţi în această vară. Iar unul dintre fotbaliștii „sacrificați” ar fi Dennis Man. Altfel, dacă Petre va fi transferat din Danemarca, cei doi arădeni vor împărți același tricou, așa cum au făcut-o la Atletico și UTA. „Singurul jucător a cărui clauză mă gândesc să o plătesc e Cicâldău. Are 7 milioane de euro. Nu îl lasă impresarul să schimbe clauza. Dacă îl vând pe Florinel Coman sau pe Man, mă gândesc să îi plătesc clauza de reziliere. Seamănă cu Verratti”.

Crescut la Arad, Adi Petre a marcat la EURO 2019 U21 în prima etapă, contra Croaţiei, chiar dacă a evoluat numai 7 minute. Vârful de 21 de ani impresionează la Esbjerg, în Danemarca, echipă cu care a promovat din Liga 2 şi cu care mai apoi s-a calificat în preliminariile Ligii Europa.

În stagiunea recent încheiată, Adi Petre a evoluat în 41 de jocuri şi a marcat de 12 ori. Mai are contract cu Esbjerg până în 2021. Site-ul transfermarkt îi oferă o cotă de 1.5 milioane de euro.

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button