03/12/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Balint garantează pentru tânărul preparator fizic al UTA-ei: „A evoluat foarte mult în ultimul an”

UTA a schimbat total la nivelul staffului tehnic odată cu instalarea ca „principal” al lui Laszlo Balint. Fostul fundaș a decis să se bazeze în întregime pe ajutoarele sale  de la precendetele echipe antrenate, „secundul” Zanfir, Gabi Vasiliu (responsabil cu pregătirea portarilor) și preparatorul fizic, Alexandru Radu.

Acesta din urmă a și evoluat împotriva „Bătrânei Doamne” cu numai două sezoane în urmă, după care și-a agățat ghetele în cui pentru a îmbrățișa o nouă carieră în domeniu. „Alex a fost fotbalist activ până anul trecut, după care a a făcut cursurile de preparator fizic. Sunt mulțumit de el, a evoluat foarte mult în ultimul an din punct de vedere didactic și metodic. Cu el în staff am avut rezultate foarte bune la Snagov și Metaloglobus, cu atât mai mult cu cât la București am avut și noi probleme cu terenul sintetic, chiar multe probleme. Dacă vom juca pe sintetic și la Arad, vom încerca în primul rând noi, ca antrenori, să evităm pe cât posibil să ajungem la probleme legate de accidentări”, a menționat Balint.

Alexandru Radu are 36 de ani și a evoluat ca mijlocaș central defensiv în cariera sa la echipe precum FC Snagov, Concordia Chiajna, ACS Berceni, Viitorul Axinte, Metalul Reșița și Sportul Snagov.

10
0
%d blogeri au apreciat: