30/10/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Balint apelează și la Deta, juniorul utist vine după un sezon reușit la Cermei! UPDATE: Gavrilă a fost declarat liber de contract

Utiștii bifează în această seară cel de-al treilea antrenament sub comanda lui Laszlo Balint și a colaboratorilor săi. Dacă la reunirea de marți au fost prezenți 22 de fotbaliști, în fiecare zi s-a mai adăugat unul. Ieri și-a reluat pregătirea și portarul de 17 ani, Paul Opric, pentru ca de astăzi să se alăture lotului utist și Rareș Deta.

Fotbalistul născut în anul 2000 vine după un sezon reușit în Liga 3-a, la Gloria Lunca Teuz Cermei, unde a jucat în special în banda stângă. La unele partide, Radu Anca l-a utilizat chiar în linia de fund, iar intenția lui Balint pare aceeași. Ionuț Gavrilă are depus de ceva timp un memoriu și, dacă are câștig de cauză, e nevoie de un alt fundaș stânga Under 19 în lot.

Altfel, achiziția ce urmează a fi făcută la capitolul mijlocași ofensivi va fi îndelung cântărită de utiști. „Lotul e aproape complet, cine va mai veni, unul, maxim doi jucători, trebuie să aducă un plus clar. Așadar, cântărim bine variantele avute la dispoziție, nu ne grăbim, căci nu vrem să luăm jucători doar pentru a fi la număr”, a afirmat Balint.

Utiștii vor mai efectua o ședință de pregătire și mâine, la ora 11, aceeași la care sâmbătă vor disputa, la Sânnicolau Mic, primul test al verii cu CS Ineu.

UPDATE!

Între timp, pe site-ul Federației Române de Fotbal s-a publicat decizia Camerei Naționale de Soluționare a Litigiilor din 25 iunie, prin care fundașul Ionuț Gavrilă e declarat liber de contract ca urmare a faptului că nu și-a încasat la timp salariile la UTA. Din informațiile noastre, fundașul stânga originar din Movila (județul Ialomița) ar avea o ofertă concretă de la divizionara secundă, Dunărea Călărași. Deocamdată este încă la Arad și asta pentru că „oficialii” utiști au drept de recurs la decizia CNSL, pe care v-o prezentăm mai jos:

2
6
%d blogeri au apreciat: