29/10/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Dică susține că UTA și Petrolul i-au stricat ploile la capitolul achiziții, Argeșul l-a curtat și pe Trabalka

FC Argeş îşi continuă pregătirea pe plan local până la plecarea în cantonamentul de la Curtea de Argeş. Alb-violetii au patru zile de antrenamente sub comandă lui Nicolae Dică. Managerul general al clubului din Trivale este mulţumit în mare parte de lotul de jucători pe care îl are la dispoziţie, însă mai aşteaptă şi alţi jucători de valoare pentru completarea lotului cu care vrea să atace promovarea. Oficialul argesenilor îşi doreşte să pună pe picioare şi Centrul de Copii şi Juniori care pe vremuri era considerat una dintre cele mai bune pepiniere din ţară.

Portarul Sebastian Agachi (împrumutat de la Viitorul), fundașul Nicolae Muşat (ex. Daco-Getica), fundașii Robert Dănescu şi Denis Brânzan și atacantul Andrei Blejdea (toți trei foști la Pandurii Târgu Jiu) şi mijlocaşul central, David Angelo Cocian (Unirea Tăşnad, fost și la juniorii UTA-ei) sunt achizițiile de până acum ale verii în Trivale. „Da, într-adevăr, am adus o parte din jucătorii pe care mi i-am dorit, însă îmi doresc să mai aduc şi alţi jucători. Mă refer aici la un fotbalist Under 19, pentru că mai avem nevoie şi de trei-patru jucători cu experinţă. Ştiu că lumea spune că nu am adus jucători cu experienţă. Mi i-am dorit, dar nu am putut să-i aduc din cauza salariului. O parte din jucătorii pe care i-a luat Petrolul, mi i-am dorit şi eu. Am avut discuţii cu ei, dar când Petrolul i-a ofertat, au ales să meargă acolo, pentru că li s-a oferit un salariu dublu faţă de ce puteam oferi noi. Au mai fost şi alţii care au mers la UTA tot din cauza salariului. Am pierdut aceşti fotbalişti pentru că alte echipe le-au oferit cu mult mai mult decât ce putem să le oferim noi”, a recunoscut Dică într-un interviu pentru liga2.ro.

La un moment dat, argeșenii au încercat să-l transfere și pe arădeanul Kevin Trabalka, golgheterul celor de la Șoimii Lipova și al seriei a IV-a a Ligii a 3-a, însă, în cele din urmă, nu s-au înțeles la preț cu conducerea grupării terțe arădene pentru „vârful” de 22 de ani.

2
1
%d blogeri au apreciat: