22/10/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Cel de-al cincilea antrenament al primei săptămâni de pregătire la UTA e transformat în joc școală de Laszlo Balint și colaboratorii săi. Aceștia și-au atins punct cu punct țintele pentru primele zile de pregătire, supunându-și elevii inclusiv unui test fizic, de tip Gacon, chiar pe iarba de la ICRTI. Rezultatele îl vor ajuta în special pe preparatorul Alexandru Radu să schițeze un program de „încărcare” începând cu săptămâna viitoare, când se va trece la „meniul” cu două antrenamente zilnice.

Până una alta, „roș-albii” încheie săptămâna reunirii cu testul împotriva lui CS Ineu. Acesta va avea loc mâine dimineață, de la ora 11, pe arena „Banatul” din Sânnicolau Mic, Balint având posibilitatea să alinieze două formule distincte de echipă. Nu sunt probleme medicale de niciun fel după cele patru antrenamente efectuate deja, ci doar una de natură contractuală. Ionuț Gavrilă a părăsit echipa după ce a fost declarat liber de contract,  iar în locul său a apărut Rareș Deta.

De partea cealaltă, zărăndanii se vor prezenta cu o formulă experimentală, cu câțiva jucători aflați în probe, dar și mulți dintre juniorii care au disputat recent semifinala campionatului național A1, de la Aiud. Cristi Sculici nu se va putea baza chiar pe căpitanul său, George Hulbăr, care e angrenat cu una dintre echipele arădene de minifotbal la finala Cupei României, de la Bacău.

7
1
%d blogeri au apreciat: