Minifotbal, futsal

Simco e singura echipă arădeană ajunsă în sferturile de finală ale Cupei României la minifotbal, de la BacăuNu mai puțin de 93 de echipe, împărțite în 31 de grupe (a câte trei formații), au luat startul la faza finală a Cupei României de minifotbal, de la Bacău. Printre ele s-au aflat și patru formații din județul Arad, Ergad, Simco și Flacăra Roșie, reprezentând Liga Desavoia și Șoimii Șimand, de la „Arena Ionuț Popa”. Rezultatele din grupe ale acestora au fost următoarele:

Grupa 12

Amicii Buzău – Ergad 2-1

Arsenal Ineu II – Ergad 1-2

Grupa 17

Flamura Roșie – Fan Courier București 6-2

Flamura Roșie – Golden Boys 5-1

Grupa 20

Crazy Team – Simco 2-2, 5-4 la penalty-uri

Simco – Mehtaliștii Buzău 3-1

Grupa 31

Galaxy Brad – Șoimii Șimand 3-2

MFC Ploiești – Șoimii Șimand 10-2

Așadar, fără niciun punct obținut în grupă, șimăndanii au părăsit competiția încă din prima fază, în timp ce restul formațiilor arădene au avansat în prima fază eliminatorie. Aici a fost: Atletico Brașov – Ergad  3-6, Simco – COMELF 3-1 și Flamura Roșie – AS Coriolan Bacău 0-2. Așadar, și Flamura a plecat acasă după ce a avut ghionionul să întâlnească una dintre reprezentantele României în Champions League. 32-imile de finală le-au surâs ambelor formații arădene, după cum urmează: Convenabil – Ergad 1-1, 3-4 la penalty-uri și Simco – COMELF 3-1.

Începând cu ora 19.00 s-a intrat în faza optimilor de finală. Chiar dacă s-au deplasat doar în cinci jucători de câmp: Sorin Botiș, Adrian Gurban, Florin Mateucă, Vasile Fricățel și Alin Roman, plus portarul Augustin Linguraru, cei de la Simco au acces în sferturi după 3-2 cu Metropolis București. Goluri Gurban, Botiș și Fricățel.

Din păcate, Ergadul a trebuit să se recunoască învinsă în fața celor de la Ral Bistrița. A fost 2-1 pentru trupa transilvăneană, golul arădenilor reușindu-l Polgar.

Așadar, cea de-a treia zi de competiție din orașul lui Bacovia continuă cu doar o formație arădeană, Simco, ce joacă mâine dimineață în faza sferturilor de finală. Adversară îi va fi formația deveană, Sporting Criscior.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back to top button