Arhivă articole

Adela Strună, bronz european cu naţionala de cadete

Jucătoarea de tenis de masă Adela Strună, dublă legitimare CSM Bistriţa – CS Municipal Arad, este medaliată cu bronz european la cadete, cu echipa României. La Europenele de la Ostrava (Cehia, 9-17 iulie), junioarele II tricolore au câştigat toate cele trei meciuri din grupă, 3-2 cu Ungaria, 3-0 cu Italia şi 3-1 cu Serbia. Apoi, în fazele eliminatorii – locurile 1-16, România a trecut cu 3-1 de Belgia şi cu 3-0 de Ucraina, în sferturi. În semifinale, „tricolorele” au fost învinse cu 3-1 de Franţa, obţinând în final medaliile de bronz.

Lotul selecţionatei noastre a fost format din: Elena Zaharia – lider al României, Ioana Sîngeorzan, cele două ducând şi greul turneului final, Adela Strună şi Bianca Mei Roşu. Adela Strună a evoluat în meciul împotriva Serbiei, făcând echipă la „dublu” cu Bianca Mei Roşu, cele două fiind învinse cu 3-1 la seturi.

Jucătoarea crescută şi formată la CSM Arad, antrenor Cristian Dodean, va fi din toamnă şi componentă a echipei de Superligă a CSM Arad, alături de alte două jucătoare tinere, de perspectivă: Irina Rus şi Ana Barbu, 17 ani, fostă la Slatina.

1
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.