UTA Arad

Pușcaș ar putea fi menajat cu Budaorsi, amicalul cu maghiarii e programat mâine, la ora 18

UTA s-a acomodat la Rogla, iar mâine seară are programat primul amical din cantonamentul sloven. De la ora 18 (ora României), arădenii își verifică potențialul cu Budaörsi SC. Formația maghiară a terminat pe locul 5 campionatul ligii secunde și prepară, la rândul ei, noul sezon la munte, în Slovenia. Mai mult, trupa pregătită de Bognár György începe tot în primul weekend din august campionatul și o face tot cu un meci pe teren propriu, împotriva celor de la Nyiregyhaza.

Testul de mâine se va disputa chiar pe terenul pe care arădenii se antrenează de două zile, iar Laszlo Balint se gândește bine dacă își va trimite pe teren toți jucători. Cele mai mari semne de întrebare le are în dreptul „închizătorului” Cristi Pușcaș. „Chiar dacă se pregătește normal, Cristi încă se mai tratează de tendinită, iar adversarilor nu le poți cere să-l menajeze. Așa că, mă voi gândi foarte bine dacă o să-l trimit pe teren, până la urmă cel mai important este să-l avem sută la sută apt pentru prima etapă. În schimb, Cipri Rus este apt atâta timp cât poartă acea mască de protecție. Sigur, încă mai are de recuperat din punct de vedere fizic, dar câteva minute sar putea să primească chiar contra formației maghiare. Cert este că atmosfera în lot e bună, ne-am acomodat cu condițiile de aici, de la Rogla, terenul este foarte bun, iar temperatura ideală pentru antrenamente. Și restul facilităților sunt optime, de cazare, masă și recuperare după efort, important este să muncim și să ne ferim de accidentări. În ceea ce privește amicalele, vom încerca să ne legăm din ce în ce mai mult ca echipă prin intermediul lor și, dacă se poate, să și scoatem rezultate bune, de ce nu. Știiți cum se spune, victoriile aduc victorii și cu cât începem mai repede cu atât mai bine”, ne-a mărturisit antrenorul principal al „Bătrânei Doamne”.

În această seară, în cantonametul UTA-ei va ajunge și medicul Hashem Falah, care nu a putut pleca odată cu echipa pe motive personale.

Comentarii Facebook

7
0

2 comentarii

  1. Buna pregătire face stafful de 10 mii de euro, a rupt un tendon si a facut o tendinită intr-o saptamana. Oare e întâmplator?

    1

    30

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close