Fotbal judetean

Amical cu aer de podium în Liga 4-a: Curticiul și Zăbraniul s-au anulat reciproc, la Graniță





Două dintre echipele cu pretenții de podium în Liga a 4-a și-au dat întâlnire pe terenul de la Graniță al Frontierei într-un amical în debut e pregătire estivală. Fără a-l avea pe Radu Anca pe margine, curticenii au riscat în câteva rânduri în prima parte, la acțiunile lui Cornea, Ghergar și Topai, dar ambii au preferat driblinguri în plus în locul unor finalizări simple. Avrămuțiu a oferit replica printr-un șut bun de la 20 de metri, ce s-a dus puțin peste poartă, iar Fereștean a avut o situație destul de mare în repriza secundă.

Până la urmă, tabela nu s-a mai modificat, remiza fiind – totuși – echitabilă. „În primul rând, am remarcat dăruirea jucătorilor, dorința lor de a avea mingea și inițiativa. Și efortul a fost total, ne pare rău că nu am reușit să marcăm. Per ansamblu, jocul a fost echilibrat, se vede – totuși – că ambele echipe sunt la început de pregătire și încă nu sunt foarte omogene. Nu am prea reușit să legăm fazele ofensive așa cum ne-am dorit, sperăm ca pe viitor să dăm coeziune lotului. În plus, suntem convinși că jucătorii care au evoluat la un nivel mai bun o să facă diferența la Curtici și o să avem un parcurs bun, pozitiv, în acest sezon. Avem un lot puternic, bun și din punct de vedere numeric, iar odată ce vor fi stabilite și relațiile de joc vom culege și satisfacții, jucând și un fotbal plăcut ochiului”, a spus Radu Mocuța, „secundul” lui Anca.

După 1-3 cu UTA II, Victoria a făcut un pas în față ca și evoluție, dar și ca rezultat. „Am disputat un al doilea meci de pregătire în care am folosit un <<11>> apropiat de cel pe care îl vom alinia și în campionat. Așadar, a fost ceva mai bine decât cu UTA II, efortul a fost și el bun, dar, așa cum am mai spus, mai avem mult de lucru. Chiar am făcut 50-55 de minute bune, după care, pe fondul schimbărilor, nu am mai fost la același nivel. În plus, avem doi trei jucători prea îndrăgostiți de minge, o conduc prea mult și, astfel, nu prea finalizăm acțiunile. Situații avem, dar nu dăm goluri, o să insităm din nou pe finalizări. Așadar, e mult de muncă, atât tactic, cât și tehnic . Din păcate, nu prea avem variante de înlocuire, s-a văzut și azi că rezervele nu s-au ridicat la înălțimea titularilor. Speră să mai luăm măcar doi-trei jucători, deși nu știu de unde. Dar, facem tot posibilul să-i găsim. E nevoie de timp până se încheagă echipa, iar jucătorii se obișnuiesc cu mine”, a punctat și Dorel Mutică, noul „principal” al Zăbraniului.

Formații:

Curtici (prima repriză): Mucha – Gurban, Varga, Gligor – Gavriș, Nedea, Avrămuțiu, Vereș – Huțanu, Brândușe, Radu

Curtici (repriza a doua): Leva – Dochița, Don, Gligor, Morar – Fereștean, Hanc, Ursoi, Cornean – Liga, Al. Mihai.

Zăbrani: Mitrea – Iova, Bier, Pașcu, Topai – Kocsis, Hodan, O. Moisă, Mandache – Ghergar, Cornea. Au mai jucat: Cioancă, Cojocar, Crișan, Țuța, Goț.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button