Arhivă articole

Săptămâna remizelor pentru cele două…Victorii: Felnac – Zăbrani 1-1

A fost o săptămână a remizelor pentru două dintre Victoriile…Ligii a IV-a Arad. Felnacul făcut 1-1 cu Gloria Lunca Teuz Cermei, iar Zăbraniul 0-o cu Frontiera Curtici, înainte de rezultatul de 1-1 din această dimineață, de pe arena „Momir Dușan”.

Ambele reușite au venit din faze fixe, mai precis după cornere. Mai întâi, a înscris Zăbraniul, prin Bier, apoi Felnacul, prin ultima achiziție, Petru Măgulean. Oboseala a fost evidentă în ambele tabere, ce încheie primele două săptămâni pline de pregătire.

În plus, Lucian Ciba a observat și altceva la elevii săi. „A fost destul de cald, dar sunt dezamăgit de atitudine, nu merge cu vrăjeala și miștoul. Am împărțit lotul în două, meciul a fost util ca pregătire, dar aș fi vrut să-i văd mai implicați pe jucătorii noștri. Au alergat, dar așa, mai cu frâna trasă. Urmează două meciuri și săptămâna viitoare, mai lucrăm tactic, vreme și terenuri bune avem și ne preocupă și integrarea jucătorilor noi”, a spus tehnicianul lui VI-FE.

Încă odată, Dorel Mutică a insistat pe subțirimea lotului său, Zăbraniul contând astăzi pe 13 jucători. „A fost un al treilea meci de pregătire destul de reușit, având în vedere că am avut doar două schimbări la dispoziție. Am avut mai multe ocazii decât adversarul, dar am văzut și deficiențele din defensivă, le vom corecta. În rest, a fost foarte bine, am fost peste adversar, care a beneficiat de vreo 7 schimbări. A fost un joc bun și asta m-a interesat, în principiu”, a subliniat fostul fundaș al Stelei.

Formații:

Felnac: Nichici – Crișan, Șiclovan, Edu, Gyebnar –  Varga, Țigan, R. Fritea, S. Măgulean – Bubuș, P. Măgulean. Au mai intrat: Soltesz – S. Bogdan, Vidac, Maxim, C. Gabor, Leuca, L. Stanciu.

Zăbrani: Mitrea – Kocsis, Bier, Pascu, Topai – Cojocaru, Moisă, Hodan, Mandache – Goț, Ghergar. Au mai jucat: Tuța, Crișan.

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.